Box

VIDEO Deranjat de felul în care a pierdut cu Tyson Fury, Dillian Whyte dă vina pe arbitri: "A fost ilegal"

Tyson Fury (33 de ani) și-a păstrat titlul WBC la grea după ce l-a răpus prin KO (runda a șasea) pe Dillian Whyte.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 18:47
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 17:46

După gala fantastică de pe Wembley, în fața a 94.000 de spectatori, Fury s-a ales cu o sumă uriașă înainte de retragerea din box. A câștigat 80% din totalul banilor puși la bătaie pentru această partidă, adică 25,6 milioane de euro, iar restul de 6,5 au fost încasați de Dilian Whyte.

Pugilistul britanic Tyson Fury l-a pus la podea pe compatriotul său Dillian Whyte cu un upercut violent de dreapta, în repriza a şasea a meciului pentru centura WBC, care a avut loc, sâmbătă, pe Stadionul Wembley, în faţa a 94.000 de spectatori, o asistenţă record în Marea Britanie după Al Doilea Război Mondial la un meci de box.

Boxerul a sărbătorit cu stil, duminică, după victoria sa devastatoare prin knockout asupra lui Dillian Whyte, cu o masă bogată cu prietenii și familia la un restaurant din Chigwell, Essex.

Dillian Whyte vrea revanșa 

"Este ilegal felul în care m-a lovit. Trebuia să mi se acorde timp suplimentar. Nu este wresling, este box. Arbitrul nu și-a făcut treaba. Am fost prins cu o lovitură bună, dar nu am căzut", a declarat învinsul.

"Fury spune că vrea să se retragă, dar sper să nu o facă pentru că vreau revanșa", a adăugat Whyte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies