Europa League

Explicație pentru invazia de pe Camp Nou. Ce a putut să facă un abonat al Barcelonei înaintea meciului cu Frankfurt

Conducerea clubului FC Barcelona a lansat o amplă anchetă pentru a afla cum fost posibil ca peste 25.000 de suporteri germani să fie în triubunele Stadionului Camp Nou, în condiţiile în care oaspeţii de la Eintracht Frankfurt au primit numai 5.000 de bilete, iar concluziile au fost şocante.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 15:41
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 15:41

Clubul catalan a vândut biletele numai online şi numai propriilor suporteri, iar revânzarea tichetelor de către socios a fost rapid identificată ca fiind principala cauză a prezenţei a zeci de mii de germani în Catalonia, la 14 aprilie.

Explicație pentru invazia de pe Camp Nou la meciul Barcelona - Eintracht Frankfurt

Barca a aflat că numai un abonat de-ai săi le-a vândut germanilor peste 2.000 de bilete. Un obişnuit al Camp Nou, fanul a dezvoltat şi o vastă reţea pentru a găsi bilete la meciurile Barcelonei şi a le vinde altora.

Potrivit presei locale, conducerea clubului catalan ia în considerare posibilitatea de a-l acţiona în instanţă. O plângere ar putea fi depusă în curând împotriva suporterului care a permis celor peste 2.000 de fani ai lui Eintracht Frankfurt să găsească un bilet în afara sectorului vizitatorilor.

Preşedintele Barcelonei, Juan Laporta, a explicat că nu mai puţin de 7.800 de "socios" au comis nereguli cu bilete la partida din Europa League dintre Barca şi Frankfurt.

Sancţiuni împotriva lor şi chiar o interdicţie de a intra pe Camp Nou, sunt în prezent luate în considerare de departamentul juridic al grupării catalane, potrivit ziarului Sport.

FC Barcelona a fost eliminată de Eintracht Frankfurt în semifinalele Ligii Europa după ce a fost învinsă pe teren propriu cu 3-2. În tur, scorul fusese egal, 1-1.

News.ro

Modifică setările cookies