Liga 1

Jucătorii de la FCSB pun presiune pe Becali și cer să joace în Ghencea: „Ne dorim să jucăm acolo!”

Suporterii FCSB au insistat ca echipa să joace meciurile de pe teren propriu în Ghencea, iar Gigi Becali a promis că face toate demersurile ca măcar „finala campionatului”, cu CFR, să se dispute pe noua arenă a Armatei.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Aprilie 2022, 16:19
Data actualizarii: Joi 21 Aprilie 2022, 16:26

Fostbaliștii de la FCSB pun și ei presiune pe patronul clubului și spun că și-ar dori să dispute meciurile de pe teren propriu în Ghencea.

„Vrem să jucăm în Ghencea, ne dorim asta cu toții. Am vorbit între noi și am decis asta. Ne dorim noi, își doresc și spectatorii.

Suntem foarte concentrați și sperăm să câștigăm tot până la final. Tot CFR are prima șansă la titlu, dar noi ne vedem de jocul nostru și sperăm să ne impunem până la final.

Au două puncte în față, deci au prima șansă. Noi avem moral mai bun. dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, pentru că avem meci foarte greu la Constanța”, a spus Ianis Stoica, prezent la un eveniment caritabil alături de colegii de la FCSB.

Gigi Becali insistă ca cel puțin meciul cu CFR Cluj din ultima etapă a campionatului să se joace în Ghencea dacă echipa sa va păstra șanse până atunci.

Echipele de fotbal și rugby ale Stelei au prioritate pe stadionul din Ghencea

Meciul FCSB - CFR Cluj este programat pe 21 mai, în același timp cu meciul din deplasare al echipei de rugby a Stelei.

Practic, singurul mod în care echipa lui Becali ar putea fi interzisă pe stadionul din Ghencea ar fi mutarea meciului dintre echipa de rugby a Stelei și CSM Galați din Moldova în București, așa cum s-a întâmplat ultima oară când FCSB a încercat să joace pe arena Armatei.

FCSB, obligată să-și găsească stadion pentru meciul cu CFR Cluj din ultima etapă, deoarece Arena Națională va fi închiriat pentru o lună începând cu 16 mai, pentru a găzdui Saga Festival.

Modifică setările cookies