Anglia

Transferul lui Ronaldo și numirea lui Rangnick i-au pus capac! Starul lui United, oferit Barcelonei 

Barcelona caută să redevină o forță în fotbalul internațional, iar pentru asta caută jucători importanți pe care să îi transfere. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 09:23
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 09:23

Deși catalanii se bazează mult pe tinerii crescuți în academie, conducerea caută să facă și transferuri de răsunet, care să o ducă pe Barcelona din nou pe culmile succesului. Mutarea lui Ferran Torres a fost primul pas în acest sens, dar Joan Laporta nu vrea să se oprească aici. 

Deși principalul său obiectiv este Erling Haaland, care ar fi și cel mai dificil de atins, președintele de pe Camp Nou mai are și alte nume pe listă, iar recent a primit o nouă propunere, tot pentru un jucător din Premier League. 

Bruno Fernandes, propus la Barcelona 

Mijlocașul portughez nu se află la cel mai bun sezon al său în tricoul „diavolilor roșii”, iar spre deosebire de sezonul trecut, când a fost unul dintre cei mai buni jucători, acum și-a pierdut și din protagonism. Transferul lui Ronaldo nu a avut un efect pozitiv asupra lui Bruno Fernandes, cei doi nereușind să 'comunice' pe terenul de joc așa cum trebuie, lucru de care se temea mijlocașul, văzând care este situația încă de la națională. 

Prestația lui Fernandes nu a mai fost la fel de bună, cifrele sale scăzând drastic în ultimul timp, iar asta se datorează și numirii lui Ralf Rangnick. Deși pentru Ole Gunnar Solskjaer, Fernandes era unul dintre jucătorii de neatins, pentru tehnicianul interimar lucrurile nu sunt la fel, iar neamțul ar fi fost chiar dur cu fotbalistul de 27 de ani. 

Mai mult, antrenorul l-ar fi avertizat deja pe portughez că în cazul în care nu își revine în următoarele săptămâni, riscă să își piardă locul în 'primul 11'. În acest sens, Bruno Fernandes ar fi dispus să părăsească Old Trafford dacă nu vor exista schimbări radicale, și i-ar fi transmis deja asta agentului său, Jorge Mendes. 

Bruno Fernandes este dezamăgit de tot ceea ce se întâmplă la echipă, atât la nivel individual, cât și colectiv, mai ales din cauza rezultatelor, iar o posibilă plecare nu ar fi exclusă. Mai mult, El Nacional informează că impresarul fotbalistului ar fi luat deja legătura cu Joan Laporta, iar cazul în care transferul lui Haaland nu poate fi făcut, portughezul ar reprezenta o opțiune solidă. 

24 de meciuri a jucat Bruno Fernandes, în toate competițiile, în tricoul lui United, în acest sezon și a înscris 5 goluri, oferind și 9 assist-uri. Fotbalistul este cotat la 90 de milioane de euro conform Transfermarkt. 

Modifică setările cookies