Anglia

Trădarea anului în fotbal? Unde poate ajunge Philippe Coutinho, jucătorul de care Barcelona vrea să scape

Philippe Coutinho (29 de ani) este unul dintre jucătorii care ar putea pleca de la Barcelona în această iarnă. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 09:32
Data actualizarii: Miercuri 05 Ianuarie 2022, 09:36

Catalanii vor să facă rost de bani pentru campania de transferuri, iar printre jucătorii care ar putea pleca în schimbul unei sume impresionante și, bineînțeles, pentru a ”ușura” bugetul de salarii se numără și Coutinho.

Trădarea anului în fotbal? Coutinho este dorit de Everton

Acesta își dorește un transfer în Anglia, unde este dorit de trei cluburi, printre care și fosta sa echipă, Liverpool, de unde a plecat la Barcelona în 2018, pentru 135 de milioane de euro.

  • Philippe Coutinho

Marea rivală a lui Liverpool, Everton, este și ea interesată de serviciile sud-americanului. Dacă ar alege un transfer pe Goodison Park, putem vorbi despre o trădare de proporții, având în vedere că Philippe Coutinho a jucat nu mai puțin de șase sezoane pe Anfield.

Pe lista echipelor care îl vor pe Coutinho se mai numără și Aston Villa, echipa pregătită de fostul coleg al lui Coutinho de la Liverpool, marele Steven Gerrard, notează Goal.com.

Coutinho a fost unul dintre cei mai importanți jucători ai lui Liverpool în perioada petrecută pe Anfield. A marcat de 54 de ori și a oferit 46 de assist-uri în 201 partide jucate în toate competițiile.

La Barcelona, evoluțiile sale au fost modeste. A bifat doar 25 de reușite și 15 assist-uri în 105 partide.

18 milioane de euro este cota de piață a lui Coutinho, potrivit Transfermarkt.

Modifică setările cookies