Liga 1

Jucătorul blocat de Gigi Becali la FCSB: „Poate să-l caute Barcelona sau Real Madrid. E netransferabil!”

Patronul FCSB-ului nu este dispus să renunțe la favoritul său.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 16:18
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 16:27

Gigi Becali și-a schimbat strategia în ultimii ani. Patronul FCSB-ului a mizat pe jucători tineri, pe care îi poate vind e la un preț bun echipelor din străinătate. Iar rețeta omului de afaceri a dat roade. În 2021, a încasat aproape 20 de milioane de euro de pe urma transferurilor lui Dennis Man (23 ani) și Olimpiu Moruțan (22 ani).

Iar umătorul jucător pe care Gigi Becali speră că primească zeci de milioane de euro este Octavian Popescu (19 ani). Însă, patronul FCSB-ului anunță că atacantul nu este de vânzare acum, chiar dacă Slavia Praga este interesată de serviciile sale, și că mai are multe de demonstrat la clubul roș-albastru. 

  • Gigi Becali

Becali: „Tavi trebuie să ne ajute să câștigăm campionatul”

„Hai că nu vreau ca Tavi Popescu să o ia razna. Poate să îl caute și Barcelona sau Real Madrid. El este netransferabil. Nu o mai tot dați cu Slavia Praga că nu mă interesează nicio ofertă pentru el. Tavi trebuie să joace la noi și să ne ajute să câștigăm campionatul.

Am văzut că tot o dați că am primit oferte pentru Tavi. Nu! Nu se pune problema ca el să plece. Ați văzut cât a stat Dennis Man la noi? Nu o să îmi plece mie Tavi și cu Ianis Stoica la 19 ani. Ei trebuie să joace câțiva ani la noi”, a declarat Gigi Becali pentru prosport

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies