Spania

Barcelona s-a reorientat după ce l-a ratat pe Morata! Jucătorul pe care Xavi vrea să-l aducă pe Camp Nou

Barcelona l-a pierdut pe Alvaro Morata, care își dăduse acordul pentru transferul pe Camp Nou. Max Allegri, antrenorul său de la Juventus, nu vrea să-l lase să plece.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 18:35
Data actualizarii: Joi 06 Ianuarie 2022, 18:39

Astfel, Barcelona este nevoită să găsească o altă soluție pentru postul de atacant, unde Xavi a solicitat întăriri. Principala țintă a catalanilor este, acum, Anthony Martial (26 de ani) de la Manchester United.

Barcelona s-a reorientat, după ce l-a pierdut pe Morata

Presa din Spania a scris că Barcelona este dispusă să-l cedeze la United pe Ousmane Dembele, căruia i s-a propus un alt contract, dar negocierile au picat din cauza pretențiilor sale exagerate.

  • Xavi

Martial este văzut drept soluția ideală, în clipa de față, pentru atacul Barcelonei. Acesta și-a manifestat intenția de a pleca de la Manchester United și catalanii sunt gata să-i facă o ofertă pentru a-l aduce pe Camp Nou, scrie Sport.

32 de milioane de euro este cota de piață a lui Martial, potrivit Transfermarkt, jucător cumpărat de United în 2015 de la AS Monaco pentru o sumă amețitoare: 60 de milioane de euro.

În acest sezon, Martial nu a primit foarte multe șanse în tricoul lui United, motiv pentru care își dorește o nouă provocare. A evoluat doar în zece partide, majoritatea din postura de rezervă, reușind să marcheze un singur gol.

Modifică setările cookies