Transfer fabulos! Ronaldo a început discuțiile cu oficialii clubului

Cristiano Ronaldo al nassr Bruno Fernandes Manchester United Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2024, 09:07
Data actualizarii: Vineri 17 Mai 2024, 09:06

Se pregătește un transfer de proporții în vară, pe bani foarte mulți, iar Cristiano Ronaldo este în centrul atenției!

Portughezul, după ce s-a scris că Bayer Leverkusen vrea să dea lovitura cu aducerea sa, se pare că, în realitate, nu își face planuri pentru a schimba echipa în vară, ba din contră. Vrea să continue la Al Nassr și chiar a indicat conducerii următorul transfer de efect pe care trebuie să îl facă.

Este vorba de intențiile lui Ronaldo de a face pereche cu Bruno Fernandes, care a declarat că ia în calcul plecarea de la Manchester United, cu care mai are contract pentru doi ani din această vară.

Ronaldo vrea să îl transfere pe Bruno Fernandes la Al Nassr

Cotat la 70 de milioane de euro de site-urile de specialitate, mijlocașul ofensiv originar din Maia, Portugalia, mai are contract cu formația de pe ”Old Trafford” până la finele stagiunii 2025/26. Bruno Fernandes e de părere că oficialii lui Manchester United vor ca el să rămână pe ”Old Trafford” și în următorul sezon!

Dar, chiar și așa, admite că în cazul în care s-ar gândi la o eventuală plecare nu ar face-o decât în momentul în care se va termina Campionatul European din Germania, turneu care va fi transmis în direct și în exclusivitate la Pro Tv, Pro Arena și VOYO!

”Viitorul meu? În acest moment, cred că atât eu cât și clubul vrem să continuăm. Nu mă gândesc la viitor. Dacă vreți să fiu sincer, dacă m-aș fi gândit să nu rămân, nu aș fi făcut-o decât după finala FA Cup și EURO”, a spus, recent, Bruno Fernandes.

Bruno Fernandes nu exclude plecarea de la Manchester United 

Produs de FC Infesta și Boavista, Bruno Fernandes a fost legitimat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Novara, Udinese Calcio, Sampdoria, Sporting și Manchester United.

La ”Diavolii roșii”, Bruno Fernandes a bifat 231 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de 79 de ori și să paseze decisiv în 65 de situații.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!