Barcelona Gerard Pique jordi alba Philippe Coutinho Sergio Busquets Spania

Au apărut detalii despre salariile de la Barcelona! Cine este cel mai bine plătit jucător 

Barcelona continuă să aibă dificultăți pe plan financiar, iar conducerea lucrează din greu pentru a rezolva problemele de la club. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 07:56
Data actualizarii: Vineri 07 Ianuarie 2022, 07:57

Ultimul transfer, Ferran Torres, nu a putut fi înscris încă din cauza plafonului salarial din La Liga. Barcelona este obligată să renunțe la unele salarii, astfel că oficialii clubului încearcă să rezolve situația lui Dembele, care încă nu a semnat prelungirea, dar și plecarea lui Coutinho. 

Cu toate astea, nu cei doi ar avea cele mai mari salarii din echipă, în ciuda faptului că au fost cele mai costisitoare transferuri din istoria clubului. Conform jurnalistului Lluis Canut, citat de Mundo Deportivo, cei mai bine plătiți fotbaliști de la Barcelona sunt căpitanii echipei. 

Salarii imense pentru căpitanii echipei

Deși au acceptat scăderi salariale consdierabile, pentru a ajuta clubul, căpitanii primei echipe rămân cel mai bine plătiți din lot. Astfel, Gerard Pique, care înainte de scădere încasa 28 de milioane de euro, conform sursei citate, ar avea acum un salariu de 23 de milioane de euro, la egalitate cu Sergio Busquets. 

Cei doi sunt urmați de Jordi Alba, care ar încasa 20 de milioane de euro anual, la egalitate cu unul dintre cei mai criticați jucători din acest sezon, Samuel Umtiti. Philippe Coutinho este următorul în clasament, cu 16 milioane de euro, urmat de ter Stegen, care ar încasa 14 milioane de euro. 

Celălalt căpitan, Sergi Roberto, ar avea un salariu de 12 milioane de euro, încasând aceeași sumă pe care ar încasa-o și Ousmane Dembele. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!