Bruno Fernandes, lider incontestabil într-un top din Premier League! Kevin De Bruyne, abia pe locul doi

Bruno Fernandes Kevin De Bruyne Phil Foden Premier League Anglia Bruno Fernandes și David de Gea/sursa foto: Getty
Ionuț Stoica
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2024, 08:40
Data actualizarii: Marti 16 Aprilie 2024, 08:42

Portughezul este căpitanul lui Manchester United, echipă la care evoluează din anul 2020.

Într-o analiză a performanțelor din Premier League de la momentul sosirii lui Bruno Fernandes la Manchester United, putem observa dominația mijlocașului portughez în ceea ce privește contribuția sa ofensivă.

Potrivit datelor statistice, Bruno Fernandes s-a impus cu autoritate ca lider al mijlocașilor din liga engleză, înregistrând un impresionant total de 91 de goluri și pase decisive, pe decursul a celor patru sezoane.

  • Bruno Fernandes și David de Gea/sursa foto: Getty

De Bruyne, abia pe locul doi

Comparativ cu ceilalți mijlocași de top din Premier League, Bruno Fernandes se află în fruntea clasamentului, depășindu-i pe rivalii săi de pe aceeași poziție.

Pe locul doi în această ierarhie se află Kevin De Bruyne, starul belgian de la Manchester City, care a reușit să contribuie cu 85 de goluri și pase decisive, luate în calcul de la sosirea lui Bruno Fernandes la United în 2020.

Pe locul trei se clasează Phil Foden, tânărul talent al "cetățenilor", cu un total de 72 de astfel de contribuții.

Aceste cifre impresionante subliniază impactul imens pe care Bruno Fernandes l-a avut asupra echipei Manchester United și a ligii engleze de fotbal în ansamblu.

Performanțele sale constante și influența sa pozitivă în teren au consolidat poziția lui "Cebolinha" ca unul dintre cei mai de seamă mijlocași din întreaga competiție, și demonstrează clar de ce este considerat unul dintre cei mai prolifici și compleți jucători din Premier League.

Clasament Premier League

Standings provided by Sofascore
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!