Manchester City Champions League Lionel Messi Pep Guardiola Premier League Anglia

Dupa ce l-au adus pe pustiul comparat cu Neymar, City l-a transferat si pe micul Messi! Pe ce jucator a pus mana Guardiola

Pep Guardiola a reusit sa transfere un nou jucator de viitor, comparat in Argentina cu Messi.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 30 Aprilie 2021, 20:49
Data actualizarii: Vineri 30 Aprilie 2021, 20:50

Dario Ariel Saemiento (18 ani) este noul jucator al lui City. Semifinalista Champions League va plati intre 6 si 18 milioane de euro pentru el, diferenta fiind reprezentata de anumite bonusuri de performanta, la care se adauga un procemt de 20% dintr-o eventuala revanzare.

City il urmareste pe Saemiento din noiembrie. Dario va semna un contrat pe 5 ani. Argentinianul evolueaza pe pozitia de extrema dreapta si este vazut drept inlocuitorul lui Messi in echipa nationala.  semnat un contract pe 5 ani.

City il are si pe noul Neymar

In varsta de 17 ani, Kayky da Silva Chagas este o extrema dreapta legitimata la Fluminense. Presa braziliana il compara pe acesta cu Neymar, datorita agilitatii sale in teren.

Manchester City va plati 10 milioane de euro in schimbul brazilianului, care va ramane insa la echipa braziliana pana la finalul sezonului curent. Astfel. Kayky va ajunge sub comanda lui Guardiola in ianuarie 2022, dupa finalul sezonului din Brazilia. (Detalii aici)

Astfel, City isi continua politica de crestere a jucatorilor tineri, avand in lot nume precum Phil Foden sau Ferran Torres.

Modifică setările cookies