Decizie neașteptată în cazul lui Enzo Fernandez și Mykhailo Mudryk. Ce a hotărât Chelsea

Enzo Fernandez Chelsea Mykhailo Mudryk Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Aprilie 2024, 20:34
Data actualizarii: Luni 15 Aprilie 2024, 20:36

În 2023, Chelsea a făcut două transferuri răsunătoare, aducându-i pe Enzo Fernandez și Mykhailo Mudryk. 

Mijlocașul argentinian, care a fost desemnat "cel mai bun tânăr jucător" la Campionatul Mondial din Qatar, a semnat cu gruparea londoneză în februarie 2023. 121 de milioane de euro a plătit Chelsea către Benfica în schimbul său, sumă record pentru campionatul englez. 

Mykhaylo Mudryk a ajuns pe Stamford Bridge în ianuarie 2023, londonezii plătind 100 milioane de euro pentru ucrainean. Cei doi jucătorii nu au dat randamentul așteptat de când au ajuns la Chelsea, rezultatele echipei fiind mult sub nivelul dorit. 

Chelsea le-a prelungit contractele lui Mudryk și Hernandez

Publicația The Standard a dezvăluit că gruparea londoneză le-ar fi prelungit înțelegerile celor doi fotbaliști până în 2031, respectiv 2023, potrivit informațiilor publicate de FA. 

Dacă jucătorii vor rămâne pe Stamford Bridge până la finalul contractelor, argentinianul va avea 31 de ani, respectiv 32 de ani. În prezent, Fernandez câștigă 180.000 de lire sterline pe săptămână, iar Mudryk 97.000 de lire sterline. 

În prezent, Chelsea se află pe locul nouă în Premier League, departe de locurile care duc în cupele europene.

Darijo Srna, cuvinte de laudă la adresa lui Mykhaylo Mudryk

"Dacă avea pașaport brazilian, nu s-ar mai fi discutat despre cele 100 milioane de euro. Dacă cineva îl vrea, trebuie să plătească bani mulți.

Mudryk este mai bun decât toți brazilienii. Îndrăznesc să spun că este cel mai bun jucător din Europa pe poziția lui după Mbappe, Neymar și Vinicius. Are tot ce îi trebuie și o arată în fiecare meci. Se descurcă cu ambele picioare, la duelurile unu la unu...", a declarat Darijo Srna, potrivit Marca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!