AS Roma nu are bani de Lukaku! Unde ar putea ajunge starul belgian și ce sumă cere Chelsea

Romelu Lukaku AS Roma Chelsea Fotbal extern Romelu Lukaku / Foto - Getty Images
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Martie 2024, 18:37
Data actualizarii: Luni 25 Martie 2024, 18:41
Atacantul Romelu Lukaku este din nou în căutarea unei echipe. După o vară agitată în care nu a intrat în planurile lui Chelsea, Lukaku a ajuns sub formă de împrumut la AS Roma, până la finele acestui sezon.

Englezii scriu că echipa din Serie A nu-ți permite să-l achiziționeze definitiv pe belgian din cauza prețului cerut de Chelsea (43 de milioane de euro). Acest lucru reduce drastic șansele unui transfer definitiv la Roma.

Totuși, pentru Chelsea ar putea exista o soluție salvatoare: interesul din Arabia Saudită. Gazzetta dello Sport amintește de tentativele clubului Al-Hilal de a-l transfera pe Lukaku încă de vara trecută, însă atacantul a ales atunci să rămână în Europa.

Lukaku ar putea ajunge în Arabia Saudită

Recent, Lukaku a lăudat liga din Arabia Saudită, ceea ce ne trimite cu gândul la faptul că ar fi deschis unei eventuale oferte de acolo.

Conform sursei citate, Lukaku va părăsi cu siguranță Italia, fiind conștient de faptul că Roma nu îi va putea plăti suma de transfer necesară, iar Chelsea nu mai are loc în echipă.

Un eventual transfer al lui Lukaku în Golf ar putea reprezenta o lovitură financiară pentru Liverpool, atacantul belgian fiind cotat la 30.000.000 de euro de site-urile de specialiatate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!