Premier League Anfield Road coronavirus Liverpool Manchester United Anglia "Asa va fi tot sezonul viitor!" Anglia pregateste REVENIREA fanilor pe stadioane. Ce se intampla in Premier League

"Asa va fi tot sezonul viitor!" Anglia pregateste REVENIREA fanilor pe stadioane. Ce se intampla in Premier League

Presa din Marea Britanie anunta ca fanii vor reveni pe stadioane, insa nu fara restrictii.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2020, 16:44
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2020, 16:50

Marea Britanie a fost a doua cea mai afectata tara europeana de coronavirus, dupa Rusia, insa situatia se imbunatateste, iar numarul cazurilor noi este intr-o scadere aproape constanta. Viata sociala din Regat incepe sa reintre in ritmul obisnuit, iar restaurantele si barurile au fost recent deschise din nou. Urmatoarea pasiune a britanicilor, sportul, se va bucura si ea de restrictii mai putin aspre. 

Guvernul a anuntat deja ca va incepe o perioada de testare a relaxarii regulilor in arenele sportive, iar un meci de cricket deja s-a desfasurat cu un numar limitat de spectatori. Se pregateste si revenirea fanilor la meciurile de fotbal incepand cu sezonul 2020-2021, care va debuta in data de 12 septembrie. 

"As fi surprins sa vad stadioane pline pana la finalul acestui an. Realist vorbind, cred ca va fi nevoie de aparitia unui vaccin care sa se dovedeasca eficient si disponibil la scara larga pentru ca arenele sa poata fi pline din nou. Cred ca vom avea un numar limitat de spectatori pe parcursul intregului sezon viitor", a spus reprezentantul guvernului James Calder pentru BBC. 

Asadar, fanii din Premier League isi vor face aparitia din nou pe stadioane, insa dupa un model asemanator celui deja aplicat in Franta, intr-un numar limitat si cu reguli de distantare stricte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!