VIDEO | Dinamo E BLOCATA de 12 ORE intr-un AUTOCAR! Codul ROSU i-a afectat pe jucatorii "cainilor"

Echipa de volei Dinamo trece prin clipe cu adevarat grele.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Februarie 2020, 11:13
Data actualizarii: Joi 06 Februarie 2020, 11:21

Jucatorii lui Dinamo stau blocati de 12 ore in autocar la 176 km de Bucuresti pe drumul de intoarcere de la Galati. Au jucat cu Arcadia Galati si au pierdut cu 3-1. La ora 21 au plecat spre Bucuresti cand abia fulguia, au mers 70 km si i-a prins codul rosu pe langa Vizireni de Braila.

Situatia este cu atat mai grea cu cat acestia nu au apa si mancare, nici macar nu isi pot face nevoile, deoarece nu pot cobori din autocar din cauza vantului care bate cu peste 100 km/h.

Un tir s-a rasturnat in fata lor si a blocat drumul, iar utilajului care a fost trimis sa elibereze drumul i s-a rupt lama in fata lor si a ramas si el inzapezit. 

Eduard Chermes, managerul echipei, a vorbit despre situatia dramatica prin care trec. Acesta a spus ca spera sa se elibereze drumul si sa ajunga macar la Insuratei la o benzinarie ca sa poate echipa sa-si ia apa si mancare si sa mearga la toaleta. Chermes a declarat ca soferul a alimentat autocarul si au motorina suficienta, insa crede ca vor dormi acolo.

Conform managerului, Dinamo a solicitat amanarea meciului din cauza ca jumatate din echipa avea gripa, insa cei din Galati au refuzat. Dinamo pune infrangerea pe seama starii de rau a jucatorilor, care acum se afla sinistrati in mijlocul campului.
 

CITESTE SI
Modifică setările cookies