Au intrat banii! :) Dinamo anunta ca 400.000 de lei au fost donati de suporteri, iar salariile au fost achitate

Au intrat banii! :) Dinamo anunta ca 400.000 de lei au fost donati de suporteri, iar salariile au fost achitate

Dinamo mai face un pas spre obtinerea licentei.

Aflat intr-o situatie financiara delicata, clubul Dinamo a fost ajutat de suporterii Peluzei Catalin Hildan, care au strans fonduri prin programul "Doar Dinamo Bucuresti". 

"Conducerea executiva Dinamo 1948 precizeaza prin intermediul site-ului oficial ca in conturile clubului nostru a intrat suma de 400.000 lei, provenita din fondurile suporterilor inscrisi in Programul "Doar Dinamo Bucuresti" (DDB). Cu ajutorul fanilor nostri au fost achitate salariile jucatorilor de la prima echipa (329.702 lei) si drepturile financiare ale staff-ului tehnic (56.048 lei), toate pentru luna noiembrie 2019, precum si salariile juniorilor dinamoviști (14.250 lei) pentru luna decembrie a anului trecut. 

Preluarea actiunilor clubului de catre suporteri, intr-un procent de 10%, reprezinta un moment fara precedent in fotbalul romanesc.

Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost stranse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisa in continuare pentru inscrierea noilor membri DDB.

Un prim pas important pentru obținerea licenței a fost făcut. Povestea noastra continua cu ajutorul DDB! Multumim inca o data pentru sustinere tuturor suporterilor inscrisi in Programul DDB!", a fost comunicatul emis de Dinamo Bucuresti.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul a aprobat un stimulent financiar pentru medicii care luptă cu Covid-19. Care este valoarea acestuia
BRAT