Simona Halep Emma Raducanu Emma Raducanu Wimbledon 2022 Simona Halep Wimbledon 2022 Tenis WTA Tenis

„Nu suntem prietene!” Simona Halep descrie fără secrete interacțiunile avute cu Emma Răducanu 

Simona Halep a precizat că succesul Emmei Răducanu la US Open a inspirat mulți copii din România 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 15:45
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 15:24

Simona Halep (30 de ani, 18 WTA) nu a jucat împotriva Emmei Răducanu (19 ani, 11 WTA), deși cele două au fost de câteva ori la un singur meci distanță de a se înfrunta în meci direct, inclusiv în toamna anului trecut, la Cluj-Napoca, în cadrul Openului Transilvaniei

Simona Halep crede că succesul Emmei Răducanu la US Open a inspirat mulți copii din țara noastră

Întrebată despre Emma Răducanu - jucătoarea britanică cu tată român -, Simona Halep a vorbit despre triumful acesteia de la Flushing Meadows și ce a însemnat acesta pentru România. 

„Mulți oameni au urmărit-o când a câștigat US Open. Simt că țara s-a bucurat pentru ea. Fiind pe jumătate româncă, succesul ei înseamnă mult pentru români, și cred că a inspirat mulți copii în România. E un lucru bun pentru țara noastră,” a declarat Simona Halep, comentând succesul Emmei Răducanu la New York.

Cât despre posibila relație de prietenie cu Emma Răducanu, Simona Halep a ținut să specifice că între ele există o relație definită de colegialitate, însă nu împart o relație intimă de prietenie. 

„Nu ne-am antrenat împreună. Am încercat o dată, dar nu am reușit. Vorbim puțin, dar nu avem conversații lungi. Nu suntem prietene, ci doar colege în circuit,” a specificat Simona Halep, în conferința de presă premergătoare primului său meci pe iarba londoneză, în 2022. 

Fost antrenor al Simonei Halep, Andrei Pavel explică motivul ascuns pentru care l-a ales, de fapt, pe Mouratoglou

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!