Transylvania Open 2022 Tenis WTA Romania Turneu WTA Cluj-Napoca turneu wta romania WTA Cluj Napoca 2022 Tenis

România va avea turneu WTA și în 2022: Cluj-Napoca va găzdui Openul Transilvaniei pentru al doilea an la rând 

Organizatorii Transylvania Open au anunțat oficial că vor organiza a doua ediție a turneului WTA 250 în 2022, în perioada 8-16 octombrie. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 16 Mai 2022, 17:20
Data actualizarii: Luni 16 Mai 2022, 17:27

Organizatorii Transylvania Open, turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, au anunțat oficial datele desfășurării celei de-a doua ediții a competiției.

Competiția cu licență WTA va avea loc în săptămâna 8-16 octombrie, pe suprafață hard indoor, în Arena BT, numele Sălii Polivalente din orașul-emblemă al Ardealului. 

Transylvania Open, turneul WTA de la Cluj-Napoca își va derula a doua ediție în săptămâna 8-16 octombrie

Ediția 2021 a turneului a fost un succes, Simona Halep ajungând în finală, iar Irina Bara câștigând trofeul, în proba de dublu, alături de Ekaterina Gorgodze. 

În plus, Emma Răducanu a participat la întrecerea din România, reușind prima victorie într-un turneu WTA.

Spre deosebire de anul precedent, oficialii turneului, inclusiv directorul Patrick Ciorcilă au toate motivele să își imagineze o ediție 2022 cu spectatori în tribune, de care mii de iubitori ai sportului să se bucure, în inima Municipiului Cluj-Napoca. 

În 2021, din cauza regulilor sanitare, Transylvania Open s-a jucat fără spectatori, iar toate biletele achiziționate au fost rambursate de către organizatori.

Modifică setările cookies