Simona Halep Wimbledon 2022 Iga Swiatek Simona Halep Iga Swiatek Wimbledon 2022 Wimbledon 2022 meci de deschidere Tenis

Replica Simonei Halep, când a aflat că organizatorii Wimbledon au rupt tradiția și au pus-o pe Iga Swiatek să joace în locul ei

Simona Halep s-a împăcat cu gândul că nu va deschide turneul feminin pe Terenul Central la Wimbledon, dar speră să își mai acorde o șansă în a trăi acest privilegiu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:10
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:17

Tradiția organizatorilor de la Wimbledon constă în a le oferi campionilor en-titre privilegiul de a juca meciurile de deschidere pe Terenul Central, în primele două zile ale competiției. 

Dacă Novak Djokovic debutează în prima zi a concursului, împotriva sud-coreeanului Soonwoo Kwon, retragerea australiencei Ashleigh Barty a condus la crearea unei situații delicate pentru oficialii turneului londonez. 

Simona Halep: „Șansa mea s-a dus, dar probabil că aș putea să mai obțin una.”

Dacă majoritatea fanilor tenisului se așteptau ca aceștia să o aleagă pe Karolina Pliskova - finalista învinsă a ediției anterioare - pentru a deschide turneul, iar o altă parte s-a gândit că Simona Halep va fi aleasă - întrucât a câștigat ediția din 2019 și a ratat-o pe precedenta, din motive medicale - britanicii au ales-o pe Iga Swiatek, numărul 1 WTA și deținătoare a unui șir de 35 de victorii consecutive. 

„Supărată e prea mult spus, dar pot să spun că sunt tristă că am ratat această onoare, din cauza accidentării. Ar fi putut fi foarte frumos, dar șansa mea s-a dus. Probabil, în această viață, aș putea să mai am o șansă, așa că voi privi înainte,” a spus Simona Halep, despre situația dată, transmițând că va munci din greu pentru îndeplinirea scenariului în care va câștiga un nou titlu la Wimbledon. 

Andrei Pavel, în emisiunea Poveștile Sport.ro: „Simona Halep mai poate câștiga un Grand Slam. Are nevoie de răutatea ei caracteristică”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!