Simona Halep Wimbledon 2022 Iga Swiatek Simona Halep Iga Swiatek Wimbledon 2022 Wimbledon 2022 meci de deschidere Tenis

Replica Simonei Halep, când a aflat că organizatorii Wimbledon au rupt tradiția și au pus-o pe Iga Swiatek să joace în locul ei

Simona Halep s-a împăcat cu gândul că nu va deschide turneul feminin pe Terenul Central la Wimbledon, dar speră să își mai acorde o șansă în a trăi acest privilegiu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:10
Data actualizarii: Luni 27 Iunie 2022, 12:17

Tradiția organizatorilor de la Wimbledon constă în a le oferi campionilor en-titre privilegiul de a juca meciurile de deschidere pe Terenul Central, în primele două zile ale competiției. 

Dacă Novak Djokovic debutează în prima zi a concursului, împotriva sud-coreeanului Soonwoo Kwon, retragerea australiencei Ashleigh Barty a condus la crearea unei situații delicate pentru oficialii turneului londonez. 

Simona Halep: „Șansa mea s-a dus, dar probabil că aș putea să mai obțin una.”

Dacă majoritatea fanilor tenisului se așteptau ca aceștia să o aleagă pe Karolina Pliskova - finalista învinsă a ediției anterioare - pentru a deschide turneul, iar o altă parte s-a gândit că Simona Halep va fi aleasă - întrucât a câștigat ediția din 2019 și a ratat-o pe precedenta, din motive medicale - britanicii au ales-o pe Iga Swiatek, numărul 1 WTA și deținătoare a unui șir de 35 de victorii consecutive. 

„Supărată e prea mult spus, dar pot să spun că sunt tristă că am ratat această onoare, din cauza accidentării. Ar fi putut fi foarte frumos, dar șansa mea s-a dus. Probabil, în această viață, aș putea să mai am o șansă, așa că voi privi înainte,” a spus Simona Halep, despre situația dată, transmițând că va munci din greu pentru îndeplinirea scenariului în care va câștiga un nou titlu la Wimbledon. 

Andrei Pavel, în emisiunea Poveștile Sport.ro: „Simona Halep mai poate câștiga un Grand Slam. Are nevoie de răutatea ei caracteristică”

Modifică setările cookies