emma raducanu Emma Raducanu Cambridge Emma Raducanu Universitatea Cambridge Emma Raducanu Wimbledon 2022 Tenis

Campioană la US Open, dar și viitoare studentă la Cambridge? Niculina Răducanu, bunica Emmei, face dezvăluirea momentului 

Emma Răducanu a absolvit liceul și s-ar putea înscrie la Universitatea Cambridge pentru a urma studii superioare în domeniul economic.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 10:15
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 10:32

La 19 ani, Emma Răducanu este campioană de Grand Slam de un an, dar ambițiile pe care le are în elita tenisului mondial nu o opresc din a-și opri intențiile academice.

Bunica sa din București, Niculina Răducanu a dezvăluit pentru Daily Mail că Emma Răducanu a primit o ofertă de înscriere din partea Universității Cambridge, după ce campioana US Open a terminat anul trecut cu media 10.

Emma Răducanu vrea să urmeze o facultate în economie și ar putea să fie admisă la Universitatea Cambridge, anunță bunica sa

„Știu că vrea să meargă la facultate pentru a studia economie, de îndată ce va avea timpul necesar. Universitatea Cambridge i-a oferit posibilitatea să meargă la cursuri acolo. I-au spus că e binevenită oricând,” a dezvăluit bunica Emmei pentru publicația britanică. 

Fostă profesoară, actualmente pensionată, bunica Emmei Răducanu a adăugat că își dorește ca nepoata sa să își continue parcursul academic, dar admite că această decizie îi aparține ei. 

„Va continua cu ambele - atât tenis, cât și facultate - dar are nevoie să fie puternică pentru a le duce în paralel,” a completat Niculina Răducanu.

Purtătorul de cuvânt al Universității Cambridge a fost contactat de Daily Mail și a refuzat să confirme oferta care ar fi fost făcută Emmei Răducanu. 

Andrei Pavel, în emisiunea Poveștile Sport.ro: „Simona Halep mai poate câștiga un Grand Slam. Are nevoie de răutatea ei caracteristică”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!