Tenis

VIDEO „Mor aici!” Simona Halep, la un pas de leșin, din cauza caniculei de la Melbourne: Toni Iuruc, implicat emoțional 100% 

Scene șocante și memorabile în partida Simonei Halep cu Alize Cornet, din cadrul optimilor de finală ale Openului Australian.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 07:15
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 07:26

Optimea de finală dintre Simona Halep și Alize Cornet va rămâne, probabil, cea mai dură dintre toate meciurile jucate în tabloul feminin individual în această fază competițională a Openului Australian, ediția 2022. 

Jucat pe o căldură infernală, de peste 33 de grade Celsius, meciul s-a derulat cu diverse întorsături de situație și o multitudine de schimburi de mingi lungi, care le-au epuizat pe ambele jucătoare.

  • „Mor aici!” Simona Halep, la un pas de leșin, din cauza caniculei de la Melbourne: Toni Iuruc, implicat emoțional 100%

Alize Cornet, către arbitru: „Tu știi cât de cald e? Inuman!”

După un prim set pierdut cu 6-4 în 48 de minute de joc, Simona Halep a acuzat crampe și oboseală imposibil de neglijat în startul setului doi, confesându-se: „Mor!”, a spus în game-ul trei al setului secund.

Halep a acuzat probleme la genunchi și a avut nevoie de pauze de respiro inclusiv în timpul punctelor, lucru rar întâlnit în partidele româncei, renumite în circuit pentru condiția sa fizică ireproșabilă.

Condițiile de joc au fost catalogate „inumane” de adversara Simonei Halep, Alize Cornet, în startul setului decisiv, când Toni Iuruc și-a arătat spiritul de suporter al soției sale și a aplaudat-o frenetic, încercând să o motiveze suplimentar în clipele favorabile de joc. 

Modifică setările cookies