FOTO „Hai, Toni, măcar tu: zi ceva acolo!” Simona Halep, în război deschis cu oamenii din staff-ul său: ce le-a transmis 

Simona Halep Australian Open 2022 Simona Halep Alize Cornet Australian Open 2022 Simona Halep Toni Iuruc Tenis „Hai, Toni, măcar tu: zi ceva acolo!” Simona Halep, în război deschis cu oamenii din staff-ul său: ce le-a transmis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 06:43
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 07:10

Simona Halep a acuzat probleme respiratorii și crampe musculare în startul setului secund al meciului cu Alize Cornet, în care a fost condusă cu 6-4, 3-1. 

Simona Halep a trecut prin clipe dificile în timpul confruntării cu Alize Cornet din optimile de finală ale Openului Australian.

Începută la ora 14:20, ora locală, întâlnirea dintre Halep și Cornet s-a desfășurat într-o temperatură infernală de peste 33 de grade Celsius, valoarea indicată de termometre la umbră. 

Simona Halep: „Nu pot să-mi mișc piciorul, degeaba spuneți 'Haide!'”

După un prim set pierdut cu 6-4 în 48 de minute de joc, Simona Halep a acuzat crampe și oboseală imposibil de neglijat în startul setului doi, confesându-se: „Mor!”, a spus în game-ul trei al setului secund.

În același game, după un punct cedat printr-o eroare neforțată, Simona Halep și-a îndreptat privirea înspre tribune și a implorat susținere din partea soțului său, în contextul în care echipa sa a rămas tăcută: „Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep în auzul spectatorilor din tribunele Arenei Rod Laver.

În startul setului decisiv, soțul Simonei Halep a fost filmat ridicându-se în picioare și aplaudându-și puternic partenera de viață. 

Alize Cornet: „Tu știi cât e de cald? E inuman!”

Câteva minute mai târziu, când a auzit încurajări din partea oamenilor din loja sa, Simona Halep le-a replicat tăios: „Nu pot să-l mișc, degeaba 'haide!'”, a spus Simona Halep către staff-ul său. 

Tot în startul setului secund, Alize Cornet i-a reproșat arbitrei de scaun căldura în care cele două jucătoare sunt obligate să joace. „Tu știi cât de cald e? E inuman să joci în condițiile astea,” i-a transmis franțuzoaica Marijanei Veljovic. 

În setul întâi, Simona Halep și-a reproșat alegerile tactice, în stilul caracteristic, spunând: 

„Cum te-ai gândit să dai pe centru. Te rog, deschide terenul, te rog!” și-a spus Simona Halep la 3-3 în primul set, când a returnat un forehand în fileu. „Lovește, te rog, haide!”, a continuat românca.

„Înțelege că dă mai bine cu reverul. Înțelege odată, înțelege!”, și-a transmis Simona Halep, dorind să se convingă să nu mai preseze pe reverul franțuzoaicei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!