Tenis

FOTO „Hai, Toni, măcar tu: zi ceva acolo!” Simona Halep, în război deschis cu oamenii din staff-ul său: ce le-a transmis 

Simona Halep a acuzat probleme respiratorii și crampe musculare în startul setului secund al meciului cu Alize Cornet, în care a fost condusă cu 6-4, 3-1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 06:43
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 07:10

Simona Halep a trecut prin clipe dificile în timpul confruntării cu Alize Cornet din optimile de finală ale Openului Australian.

Începută la ora 14:20, ora locală, întâlnirea dintre Halep și Cornet s-a desfășurat într-o temperatură infernală de peste 33 de grade Celsius, valoarea indicată de termometre la umbră. 

Simona Halep: „Nu pot să-mi mișc piciorul, degeaba spuneți 'Haide!'”

După un prim set pierdut cu 6-4 în 48 de minute de joc, Simona Halep a acuzat crampe și oboseală imposibil de neglijat în startul setului doi, confesându-se: „Mor!”, a spus în game-ul trei al setului secund.

În același game, după un punct cedat printr-o eroare neforțată, Simona Halep și-a îndreptat privirea înspre tribune și a implorat susținere din partea soțului său, în contextul în care echipa sa a rămas tăcută: „Hai, Toni, măcar tu. Zi ceva acolo!”, a fost mesajul transmis de Simona Halep în auzul spectatorilor din tribunele Arenei Rod Laver.

În startul setului decisiv, soțul Simonei Halep a fost filmat ridicându-se în picioare și aplaudându-și puternic partenera de viață. 

Alize Cornet: „Tu știi cât e de cald? E inuman!”

Câteva minute mai târziu, când a auzit încurajări din partea oamenilor din loja sa, Simona Halep le-a replicat tăios: „Nu pot să-l mișc, degeaba 'haide!'”, a spus Simona Halep către staff-ul său. 

Tot în startul setului secund, Alize Cornet i-a reproșat arbitrei de scaun căldura în care cele două jucătoare sunt obligate să joace. „Tu știi cât de cald e? E inuman să joci în condițiile astea,” i-a transmis franțuzoaica Marijanei Veljovic. 

În setul întâi, Simona Halep și-a reproșat alegerile tactice, în stilul caracteristic, spunând: 

„Cum te-ai gândit să dai pe centru. Te rog, deschide terenul, te rog!” și-a spus Simona Halep la 3-3 în primul set, când a returnat un forehand în fileu. „Lovește, te rog, haide!”, a continuat românca.

„Înțelege că dă mai bine cu reverul. Înțelege odată, înțelege!”, și-a transmis Simona Halep, dorind să se convingă să nu mai preseze pe reverul franțuzoaicei. 

Modifică setările cookies