Alize Cornet, după victoria în fața Simonei Halep: „Asta sunt eu, o regină a dramei. Nu mă pot ascunde.” 

Alize Cornet Alize Cornet Australian Open 2022 Simona Halep Alize Cornet Australian Open 2022 Tenis WTA Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 12:35
Data actualizarii: Marti 25 Ianuarie 2022, 12:35

Alize Cornet anticipează un meci cu și mai multă dramă împotriva Daniellei Collins, în sferturile Australian Open. 

Jucătoarea care a eliminat-o pe Simona Halep în optimile Australian Open, Alize Cornet și-a asumat statutul de „regină a dramei” în circuitul WTA, dar crede că nivelul său de intensitate emoțională nu îl egalează pe cel afișat de americanca Danielle Collins

Cornet a izbucnit în lacrimi după încheierea partidei cu Halep, calificându-se pentru prima dată - în 16 ani de carieră - în sferturile unui Grand Slam. 

Alize Cornet: „Dacă pentru oameni sunt regina dramei, atunci sunt.”

Întrebată dacă și-ar fi dorit ca viața să fie mai simplă sau preferă ca lucurile să fie așa cum sunt, dramatice, Alize Cornet a replicat: „Asta sunt eu, nu îmi pot ascunde natura. Dacă pentru oameni sunt regina dramei, atunci sunt. Ce știu e că dau totul pe teren, iar, din acest motiv, uneori apare drama în meciurile mele. 

Mai ales când joci cu Halep, o jucătoare care face același lucru, nu lasă niciun punct din mână, luptă, asta creează drama. Oamenii vor să vadă adevăr și onestitate pe teren, iar asta aduc eu,” au fost cuvintele jucătoarei din Franța. 

Prefațând partida sa cu Danielle Collins din faza sferturilor de finală, Alize Cornet a adăugat: „O să fie și mai multă dramă. O văd cum e pe teren, se comportă ca un leu. Mă impresionează, pentru că are o intensitate dusă la nivelul următor. Lovește puternic, va fi un meci bun, pe care îl aștept cu nerăbdare,” a precizat Cornet.

Alize Cornet își continuă parcursul în ediția 2022 a Openului Australian. Partida sa cu Danielle Collins din faza ultimelor opt jucătoare a fost programată miercuri, la ora 11:00, ora locală, 02:00, fus orar românesc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!