VIDEO „The Lady in Red” Simona Halep a făcut spectacol în turul 1 la Melbourne, amintind de tenisul ofensiv prestat în 2018

Simona Halep spectacol Simona Halep Australian Open 2022 Simona Halep lovituri Tenis WTA Romania Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 08:27
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 08:38

Simona Halep a mizat mult pe cartea atacului în turul inaugural al ediției 2022 a Openului Australian. 

Tenisul Simonei Halep nu a fost la cel mai înalt nivel în primul tur al Openului Australian, dar cele 27 de erori neforțate nu au apărut inexplicabil în contul sportivei din România. 

Văzând că defensiva Magdalenei Frech rezistă, Simona Halep a aplicat o tactică mai agresivă decât cea utilizată în mod regulat și a contrabalansat erorile cu cele 25 de lovituri direct câștigătoare.

Jocul agresiv a amintit de tenisul de tip totul-sau-nimic practicat în ediția 2018 a Openului Australian, în care, deși limitată fizic de dureri, a reușit să ajungă până în finală. 

Simona Halep, 25 de lovituri direct câștigătoare și 27 de erori neforțate în primul meci la AO 22 

Sprintenă pe suprafața de joc, Simona Halep a câștigat puncte spectaculoase în zona fileului (6/9) și nu s-a ferit să închidă punctele cu forehandul care a urcat la cote năprasnice în această partidă. 

Calificată în turul secund al Openului Australian, Simona Halep își apără 70 din cele 430 de puncte pe care le are de păstrat în această ediție, dacă își dorește să nu coboare semnificativ în ierarhia mondială. 

Al doilea meci al Simonei Halep la Melbourne va avea loc joi, 20 ianuarie, adversara sa urmând să fie stabilită în meciul dintre Katie Volynets și Beatriz Haddad Maia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!