FOTO „Hai, hai, dar nu mai știu să dau în minge!” Înfuriată, Simona Halep i-a răspuns antrenorului în primul tur la AO

Simona Halep reactie nervoasa Adrian Marcu Simona Halep antrenor Simona Halep Australian Open 2022 Simona Halep Magdalena Frech Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 06:54
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 07:18

Exasperată de propriile greșeli neforțate, Simona Halep și-a descărcat nervii în startul setului secund al meciului cu Magdalena Frech. 

Simona Halep are o relație mixtă cu Openul Australian, turneu la care participă în acest an pentru a 12-a oară în carieră. Eliminată de patru ori în runda inaugurală a competiției de mare șlem de la Melbourne, fosta finalistă a Openului Australian a manifestat stări de nervozitate ridicată în timpul partidei cu Magdalena Frech, din primul tur.

La scorul de 6-4, 1-1, Simona Halep a lovit un forehand lipsit de forță, care a sfârșit în fileu, prilej cu care sportiva din țara noastră și-a descărcat nervii, afișând o lipsă de încredere în propriile lovituri. 

Simona Halep: „Ce fac greșit, că nu mai simt?!”

„Nu pot să fac nimic. Ce fac greșit, că nu mai simt?! Ce fac?” a întrebat Simona Halep, dorindu-și să afle un răspuns din partea antrenorului său. Filmat imediat după această reacție a elevei sale, Adrian Marcu a încurajat-o pe Simona Halep, spunându-i: „Hai, hai!”, precedând o nouă replică memorabilă a Simonei Halep. 

„Hai, hai, dar nu știu să mai dau!”, a răspuns Simona Halep, referindu-se la incapacitatea temporară de a lovi tehnic mingile așa cum și-ar dori. 

Spre finalul setului 2, Simona Halep a reacționat și după prima minge de meci ratată, zicând: „Dă cross, Simona! Înțelege odată, că dai cross!”, reproșându-și alegerea tactică făcută, anume executarea unui forehand în lung de linie. 

În final, Simona Halep a reușit să încheie cu brio prima partidă jucată la Melbourne în acest an, învingând-o pe Magdalena Frech, scor 6-4, 6-3 în 89 de minute de joc. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!