Tenis

Simona Halep, prima reacție după victoria din primul tur: „Am fost emoționată, nesigură că pot juca un tenis bun azi.” 

Simona Halep a admis că a fost foarte emoționată în prima partidă jucată în ediția 2022 a Openului Australian. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 07:24
Data actualizarii: Marti 18 Ianuarie 2022, 09:00

Simona Halep a lovit direct câștigător de 25 de ori în meciul câștigat în defavoarea Magdalenei Frech, în primul tur al ediției 2022 a Openului Australian, dar cele 27 de erori neforțate comise i-au ridicat sportivei din țara noastră multe semne de întrebare cu privire la tehnica sa.

La finalul celor 89 de minute de joc, Simona Halep a oferit obișnuitul interviu pe suprafața de joc, recunoscându-și starea de nervozitate acută pe care a avut-o pe durata acestei confruntări. 

Simona Halep: „Întotdeauna primul meci e complicat.”

„Am simțit foarte dificilă partida aceasta. Întotdeauna e complicat primul meci. Am fost emoționată, nesigură că pot juca un tenis bun azi, dar până la urmă am câștigat, iar asta mă face fericită. 

Cred că emoțiile au apărut ca urmare a accidentărilor de anul trecut. 2021 a fost un an dur, încrederea mea nu a fost prea ridicată la finalul anului anterior, dar acum încerc să joc cel mai bun tenis, de fiecare dată când ies pe teren. 

Săptămâna trecută a fost grozavă, iar acum vreau doar să privesc înainte și să devin mai bună decât astăzi. Întotdeauna e frumos să vii să joci în Australia, iar titlul câștigat m-a ajutat mult. Sper să pot juca din ce în ce mai bine în acest turneu,” a precizat Simona Halep, vorbind despre trofeul câștigat în turneul WTA 250 Summer Set 1

Modifică setările cookies