Tenis

„Counter-Strike până la 03 dimineața!” Așa se pregătesc Kokkinakis și Kyrgios de prima finală de Grand Slam? Declarație incredibilă

Thanasi Kokkinakis (25 de ani) și Nick Kyrgios (26 de ani) sunt pregătiți să câștige primul titlu de Grand Slam al carierelor lor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 16:41
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 16:50

Prieteni din fragedă copilărie, Thanasi Kokkinakis și Nick Kyrgios sunt aproape să își desăvârșească cel mai pur vis pe care l-ar fi putut gândi ca juniori de tenis: câștigarea unui turneu de Grand Slam.

Calificați în premieră în finala unei competiții de mare șlem, Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis se vor duela cu Max Purcell și Matthew Ebden în finala probei masculine de dublu a Openului Australian, ediția 2022. Partida va avea loc sâmbătă-dimineața.

Finala probei de dublu masculin a Openului Australian 2022 se va juca între 4 australieni

În conferința de presă organizată după meciul din semifinale, câștigat în defavoarea capilor de serie numărul 3, Horacio Zeballos și Marcel Granollers, Thanasi Kokkinakis a povestit despre începuturile relației de amiciție cu Nick Kyrgios, specificând că momentele în care se jucau celebrul shooter Counter-Strike și faptul că au împărtășit o pasiune pentru NBA au contat mult în clădirea relației acestora.

„Ne-am întâlnit prima dată la o competiție de copii. Nick purta tot felul de haine cu Michael Jordan. Și eu iubeam NBA-ul, încă de pe atunci. Am fost printre cei mai buni juniori din Australia și am ajuns să călătorim mult împreună, reprezentând țara de la o vârstă fragedă.

Țin minte că jucam Counter-Strike până la ora 03 dimineața, iubeam NBA-ul și vorbeam lemne unul cu altul. Suntem diferiți, dar similari într-un fel și de asta ne înțelegem atât de bine,” a declarat Thanasi Kokkinakis despre relația de prietenie pe care a dezvoltat-o cu Nick Kyrgios de peste un deceniu și jumătate.

Modifică setările cookies