Tenis

VIDEO „Am crezut că voi fi descalificat!” Nick Kyrgios dezvăluie la ce s-a gândit după ce a lovit un copil cu mingea

Nick Kyrgios a comis un gest total inevitabil, soldat cu sentimente mixte pentru un copil aflat în tribunele Arenei Kia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 09:30
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 13:05

Kyrgios și Kokkinakis au acces în penultimul act al Openului Australian, dar partida din sferturi a fost plină de tensiune, atât în teren, cât și în tribunele Arenei Kia.

La scorul de 2-1 în primul set, în timp ce Thanasi Kokkinakis și-a dat seama că trebuie să repete primul serviciu, după un neț, Nick Kyrgios a lovit din motive inexplicabile mingea cu putere maximă.

Kyrgios și Kokkinakis vor juca pentru calificarea în finala Australian Open

Întâmplarea nefericită a făcut ca mingea să lovească în stomac un copil care asista la meci alături de mama sa. Când a realizat ce s-a întâmplat, Nick Kyrgios a alergat înspre banca sa de odihnă pentru a lua o rachetă pe care să i-o dăruiască acelui copil, în semn de scuză cerută pentru pățanie.

„Am văzut mingea îndreptându-se spre copil și m-am gândit: Oh, nu, voi fi descalificat!”, a spus Nick Kyrgios pentru Channel Nine, notează Eurosport.

„M-am bucurat că era bine și i-am înmânat racheta,” a adăugat tenismenul australian, calificat în premieră în semifinalele unui turneu de mare șlem. 

Kyrgios și Kokkinakis vor juca prima semifinală de Grand Slam a carierelor lor împotriva dublului argentiniano-spaniol alcătuit din Horacio Zeballos și Marcel Granollers, favoritți numărul 3 la câștigarea turneului. Partida va avea loc joi, 27 ianuarie, în jurul orei 05:30.

Modifică setările cookies