Nick Kyrgios Australian Open 2022 Novak Djokovic rafael nadal Roger Federer Tenis

Nick Kyrgios susține 'Next Gen' în dauna 'Big 3': „Au promovat doar 3 tenismeni în ultimul deceniu, acum s-au procopsit cu ei!” 

Nick Kyrgios crede că Felix Auger-Aliassime și Denis Shapovalov merită mai multă atenție din partea mass-mediei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 09:00
Data actualizarii: Miercuri 26 Ianuarie 2022, 09:03

Nick Kyrgios (26 de ani, 115 ATP) este de părere că tenisul a greșit, promovând în ultimul deceniu doar trei jucători, anume pe Roger Federer (40 de ani, 17 ATP), Rafael Nadal (35 de ani, 5 ATP) și Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP). 

Tenismenul australian a făcut această declarație după ce a reușit, alături de Thanasi Kokkinakis calificarea în semifinalele probei de dublu masculin a Openului Australian.

Kyrgios îi vede pe Auger-Aliassime și Shapovalov ca viitoare staruri ale circuitului ATP

„Cred că au marketat doar trei jucători în ultimul deceniu, iar acum s-au procopsit cu ei. Din acest motiv încearcă să împingă acum o parte din Next Gen și cred că unii sunt încântători. 

Îmi place de Felix Auger-Aliassime și Denis Shapovalov, cred că pot să facă lucruri speciale în acest sport, dar tenisul a îmbrățișat tare greu personalități diferite,” a declarat Nicholas Kyrgios în conferința de presă susținută la Melbourne. Auger-Aliassime și Shapovalov (numerele 9, respectiv 14 ATP) au semnat în prima săptămâna a anului un succes istoric pentru tenisul canadian, învingând Spania în finala Cupei ATP. 

Nick Kyrgios și Thanasi Kokkinakis vor juca joi, 27 ianuarie, după ora 05:30, fus orar românesc, în Arena Rod Laver, în partida din semifinalele turneului de dublu. Adversarii lor vor fi Horacio Zeballos și Pablo Granollers, capi de serie numărul 3 la câștigarea trofeului.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!