VIDEO EXCLUSIV „Voi fi de trei ori mai puternică și motivată!” Jaqueline Cristian și-a anunțat obiectivul pentru US Open 2022

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 13:08
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 13:08

Jaqueline Cristian (24 de ani) va reveni în circuit la US Open, după o pauză de șase luni, cauzată de accidentare. 

Jaqueline Cristian (24 de ani, 70 WTA) se află în partea finală a perioadei de recuperare dificile prin care a trecut după accidentarea dură suferită la Doha, în luna februarie a acestui an. 

Cu ligamentele anterioare încrucișate și meniscul afectate, sportiva din România a trebuit să sape adânc pentru a găsi puterea de a se reface în cel mai scurt timp. Operațiunea a decurs cu succes până în momentul de față, iar Jaqueline Cristian speră să revină în circuit o dată cu începerea US Open 2022 (29 august - 11 septembrie). 

Jaqueline Cristian: „Pentru US Open îmi propun să mă bucur că sunt acolo și că pot să joc. Totul e posibil în tenisul feminin.”

„M-am gândit doar că voi fi mai puternică și de trei ori mai motivată. US Open va fi primul turneu la care joc, pentru că atunci se fac fix șase luni de la accidentare și voi putea juca, întrucât mi-am înghețat clasamentul. 

În ultimul timp, nu am mai avut contact cu tenisul din top 200, nu din top 70, dar am urmărit multe turnee recent. Îmi este foarte dor și sunt pregătită și gata să depun munca pentru a urca mai sus decât eram.

Pentru US Open îmi propun să mă duc și să mă bucur că sunt acolo, sănătoasă și că pot să joc. De ce nu, totul e deschis și posibil, mai ales în tenisul feminin,” a declarat Jaqueline Cristian, în „Interviul de 10”, difuzat la PRO ARENA. 

„Îmi doresc mai mult să câștig un turneu de Grand Slam decât să fiu numărul 1 mondial.

Australian Open este turneul de mare șlem pe care aș vrea să îl câștig,” a adăugat Jaqueline Cristian, în exclusivitate pentru Sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!