Jaqueline Cristian Jaqueline Cristian accidentare Jaqueline Cristian revenire Jaqueline Cristian Thomas Drouet Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO „După 3 luni cu nopți fără somn, lacrimi, durere și recuperare zilnică,” Jaqueline Cristian s-a întors pe terenul de tenis

Jaqueline Cristian speră să își completeze recuperarea în timp util pentru o participare la US Open 2022. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 03 Iunie 2022, 16:55
Data actualizarii: Vineri 03 Iunie 2022, 16:56

Ieșită în scaun cu rotile de pe teren, în turul secund al competiției WTA 1000 de la Doha, în mijlocul unui meci în care o conducea pe Daria Kasatkina, Jaqueline Cristian s-a supus recuperării dure, obligatorii după intervenția chirurgicală suferită la genunchiul drept. 

La trei luni după o perioadă umplută cu nopți nedormite, lacrimi și durere, Jaqueline Cristian a revenit pe terenul de tenis cu succes și speră în continuare să se refacă la timp pentru a participa la ultimul Grand Slam al anului, US Open (27 august - 11 septembrie).

Jaqueline Cristian (23 de ani, 70 WTA) beneficiază de clasament protejat și ar putea participa cu înscriere directă pe tabloul principal, la US Open

„A fost nevoie de trei luni, o operație, recuperare zilnică, nopți fără somn, lacrimi, momente dureroase, dar acum sunt înapoi pe teren, în sfârșit! 

Mai sănătoasă, mai puternică și pregătită să muncesc mai din greu ca niciodată! Haide!”, a fost mesajul emoționant scris de Jaqueline Cristian pe Instagram, în descrierea unei fotografii în care se prezintă alături de antrenorul francez, Thomas Drouet. 

Jaqueline Cristian a jucat la sfârșitul sezonului 2021 prima finală de turneu WTA a carierei, în Austria, la Linz și a urcat până pe poziția 58, în luna ianuarie a acestui an. 

2022 a consemnat nu doar debutul sportivei din România într-un Grand Slam, ci și prima victorie pe tabloul principal, obținută la Melbourne. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!