Jaqueline Cristian Jaqueline Cristian accidentare Jaqueline Cristian revenire Jaqueline Cristian Thomas Drouet Tenis WTA Romania Tenis

VIDEO „După 3 luni cu nopți fără somn, lacrimi, durere și recuperare zilnică,” Jaqueline Cristian s-a întors pe terenul de tenis

Jaqueline Cristian speră să își completeze recuperarea în timp util pentru o participare la US Open 2022. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Vineri 03 Iunie 2022, 16:55
Data actualizarii: Vineri 03 Iunie 2022, 16:56

Ieșită în scaun cu rotile de pe teren, în turul secund al competiției WTA 1000 de la Doha, în mijlocul unui meci în care o conducea pe Daria Kasatkina, Jaqueline Cristian s-a supus recuperării dure, obligatorii după intervenția chirurgicală suferită la genunchiul drept. 

La trei luni după o perioadă umplută cu nopți nedormite, lacrimi și durere, Jaqueline Cristian a revenit pe terenul de tenis cu succes și speră în continuare să se refacă la timp pentru a participa la ultimul Grand Slam al anului, US Open (27 august - 11 septembrie).

Jaqueline Cristian (23 de ani, 70 WTA) beneficiază de clasament protejat și ar putea participa cu înscriere directă pe tabloul principal, la US Open

„A fost nevoie de trei luni, o operație, recuperare zilnică, nopți fără somn, lacrimi, momente dureroase, dar acum sunt înapoi pe teren, în sfârșit! 

Mai sănătoasă, mai puternică și pregătită să muncesc mai din greu ca niciodată! Haide!”, a fost mesajul emoționant scris de Jaqueline Cristian pe Instagram, în descrierea unei fotografii în care se prezintă alături de antrenorul francez, Thomas Drouet. 

Jaqueline Cristian a jucat la sfârșitul sezonului 2021 prima finală de turneu WTA a carierei, în Austria, la Linz și a urcat până pe poziția 58, în luna ianuarie a acestui an. 

2022 a consemnat nu doar debutul sportivei din România într-un Grand Slam, ci și prima victorie pe tabloul principal, obținută la Melbourne. 

Modifică setările cookies