Transylvania Open Ana Bogdan Gabriela Ruse Tenis WTA Romania Transylvania Open fara spectatori Tenis

„Vrem turneu cu spectatori!” Ana Bogdan a emoționat publicul clujean, interzis la Transylvania Open: „V-aș îmbrățișa pe toți!” 

Monica Niculescu, Gabriela Ruse, Ana Bogdan și Emma Răducanu le-au transmis mesaje speciale fanilor tenisului din România. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Octombrie 2021, 10:54
Data actualizarii: Luni 25 Octombrie 2021, 11:04

Rețeta financiară a turneului WTA 250 de la Cluj-Napoca, intitulat Transylvania Open a devenit un dezastru pentru organizatori, începând de vineri-seară, când Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat introducerea unor noi restricții, care interzic, printre altele, accesul spectatorilor la evenimentele sportive, indiferent de statutul vaccinării.

În semn de recunoștință și ca minimă compensație pentru spectatorii care și-au achiziționat bilete, organizatorii clujeni au lăsat intrarea liberă în ultima zi a calificărilor, duminică, 24 octombrie, ocazie cu care fanii tenisului din România au putut să o vadă chiar și pe Emma Răducanu, antrenându-se alături de Gabriela Ruse. 

CNSU interzice accesul spectatorilor la evenimentele sportive, timp de 30 de zile, indiferent de statutul vaccinării


„Vrem turneu cu spectatori, vrem turneu cu spectatori!” au scandat oamenii prezenți în tribune în ziua finalei calificărilor, iar jucătoarele au ținut, la final, un discurs, prin care și-au arătat la rândul lor dorința de a vedea această regulă schimbată.

„Mă bucur foarte mult să fiu aici. Mi-ar fi plăcut să ne susțineți, dar, din păcate, nu avem ce să facem. Totuși, sper să se schimbe această regulă și să ne revedem cu toții,” a spus Gabriela Ruse. 

„Îmi pare extrem de bine că sunt aici, că sunt sănătoasă și pot participa la acest turneu. Acum câteva zile, eram în dubiu. Aș dori să mă pot bucura de joc, de meciuri. Sper din toată inima că mâine, când mă voi trezi, voi auzi că această regulă s-a schimbat, iar mâine seară, când voi juca, vă voi vedea aici. V-aș îmbrățișa pe toți,” a fost mesajul emoționant transmis de Ana Bogdan, care va juca în prima zi a turneului împotriva Ivanei Jorovic. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!