"Tine minte, orice scurta pe care o ratezi e pe mana mea!" Darren Cahill a venit pe teren in meciul lui Halep cu Svitolina! Ce i-a transmis

"Tine minte, orice scurta pe care o ratezi e pe mana mea!" Darren Cahill a venit pe teren in meciul lui Halep cu Svitolina! Ce i-a transmis

Darren Cahill a intervenit pentru prima oara pe teren in primul set al meciului cu Elina Svitolina la scorul de 3-4.

Australianul i-a spus Simonei sa nu uite sa forteze greseala oponentei si pe forehand, nu doar pe rever, incurajand-o mai apoi si spunandu-i sa continue sa joace in aceeasi maniera. 

Cahill a surprins cand i-a spus Simonei sa incerce scurte, transmitandu-i ca orice drop shot ratat de Simona Halep va fi pe mana antrenorului. Cu alte cuvinte, Darren a incercat sa ia presiunea greselii de pe umerii Simonei. 

"Nu e nicio problema, Simona, joci foarte bine pe forehandul ei. In game-ul trecut ai lovit un pic prea mult pe backhand. Te-ai concentrat prea mult pe reverul ei, du-te si ataca-i mai mult forehand-ul. 

Nu trebuie sa zdrobesti orice minge pe care o trimiti pe backhand-ul ei. Aloca-ti timpul de care ai nevoie si ataca mingea cand vrei sa o ataci! 

Stai foarte bine in teren, te misti bine, servesti bine, nu trebuie sa te preocupi. 

Daca nu ratai acel forehand la 30-15 ai fi condus acum. Tine minte, orice scurta pe care o ratezi e pe mana mea. 

Te descurci foarte bine, incearca mai departe!"

Simona Halep a inceput meciul cu Svitolina cu un deficit de 3 game-uri, dupa care a egalat-o pe ucraineanca la 3. Simona a castigat primul game precedat de aceasta interventie de OCC, egaland in primul set la 4.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Contractele încheiate de Unifarm în pandemie, anchetate de DNA. Fostul premier Orban: "Nu sunt obligat să vă răspund"
BRAT
Modifică setările cookies