Simona Halep - Sloane Stephens, finala Rogers Cup | Liderul mondial, cu prima sansa la castigarea trofeului: cotele la pariuri

Simona Halep - Sloane Stephens, finala Rogers Cup | Liderul mondial, cu prima sansa la castigarea trofeului: cotele la pariuri

Simona Halep, cu prima sansa in finala de la Rogers Cup!

Simona Halep se afla in asteptarea marii finale de la Rogers Cup, pe care o va disputa contra americancei Sloane Stephens. Meciul va avea loc in aceasta seara, de la ora 20:30. Simona Halep conduce cu 6-2 la intalnire directe cu sportiva in varsta de 25 de ani. Simona Halep a castigat ultimele 5 meciuri contra lui Sloane Stephens, ultima fiind chiar finala Roland Garros.

Jurnalistii de la realsport101 au dat un verdict clar in privinta finalei de la Montreal, desemnand-o pe romanca din fruntea clasamentului mondial principala favorite in vederea castigarii marelui trofeu in Canada.

"Ambele jucatoare vin in finala dupa ce au jucat un tenis fenomenal pe durata intregii saptamani, in Canada. Performanta Simonei in fata Carolinei Garcia, de exemplu, a fost incredibila. De partea cealalta, Stephens a fost dezarmanta din punct de vedere al calitatii tenisului prestat contra Svitolinei, in semifinale. Ceea ce ar putea fi un avantaj in perspectiva finalei e factorul psihologic. Simona o conduce clar pe Sloane la meciurile directe, iar in ultima partida disputata a revenit fantastic in finala de la Roland Garros. Halep are acea aura de campioana, care o va ajuta sa castige al doilea sau titlu in Canada, dar diferentele vor fi foarte mici”, noteaza sursa citata.

Nici la pariuri nu e mai prejos. Simona Halep are o cota de 1,57, in timp ce adversara sa are o cota de 2,43. Simona Halep va juca pentru a treia oara in finala de la Rogers Cup. Liderul mondial a reusit sa castige acest turneu pn 2016. Sloane Stephens este la prima incercare de a castiga trofeul din Canada.
 VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT