Simona Halep halep Roland Garros Roland Garros 2019 Tenis

SIMONA HALEP ROLAND GARROS 2019 | Halep, pusa in dificultate la Paris! S-a incurcat la testul de cultura generala: nu a recunoscut un simbol al Frantei si n-a stiut cine a scris "Mizerabilii". VIDEO

Simona Halep a fost pusa la treaba la Paris si in afara terenului de tenis. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2019, 10:30
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2019, 10:37

Campioana en-titre de la Roland Garros a fost invintata de organizatori la rubrica "Bonjour La France", acolo unde a primit cateva intrebari de cultura generala despre istoria Frantei. 

Daca romanca l-a recunoscut repede pe celebrul judoka francez Teddy Riner si celebrul preparat "gratin dauphinois", despre care a spus ca il mananca zilnic, Simona Halep s-a incurcat cand a vazut o fotografie cu Muzeul Luvru si cand a fost intrebata cine a scris romanul "Mizerabilii". 

Cand s-a uitat la fotografia cu Muzeul Luvru, romanca s-a blocat putin. "Piramide", a spus Simona, dupa care, ajutata de reporter, care i-a dat indiciul ca este vorba despre un muzeu, a revenit si a spus "Muzeul Luvru". Halep a recunoscut ca nu a fost inca acolo: "Trebuie sa termin cu tenisul si apoi sa merg sa-l vizitez!"

Simona a avut nevoie de ajutor si cand i s-a aratat un poster cu titlul "Les Miserables" (n.r. "Mizerabilii"). Intrebata cine a scris celebrul roman, Halep a dat raspunsul corect abia dupa ce reporterul i-a spus "Victor...". Ea a completat imediat "Victor Hugo"

 

Fanii au reactionat imediat

 

Uimiti de faptul ca Simona Halep nu a recunoscut celebrul muzeu Luvru, fanii romancei nu s-au putut abtine si au comentat "prestatia" romancei la testul de cultura generala. 

"Indiferent cat de mult o iubesc pe Halep, trebuie sa spun ca nivelul ei de cultura generala este foarte scazut. A fost in Franta de atatea ori si abia recunoaste muzeul Luvru?", a comentat unul dintre fani. 

"A castigat French Open si nu stie nimic despre Franta. Hahaha", a comentat un altul. 

Modifică setările cookies