Simona Halep a primit cea mai inalta distinctie din partea Patriarhiei Romane: "Sper sa inspir copiii sa-mi calce pe urme" FOTO

Simona Halep a primit cea mai inalta distinctie din partea Patriarhiei Romane: "Sper sa inspir copiii sa-mi calce pe urme" FOTO

Simona Halep a fost premiata de Patriarhul Daniel pentru victoria de la Wimbledon. 

Parinte Patriarh Daniel i-a acordat joi campioanei de la Wimbledon Simona Halep cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale.

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel i-a acordat joi campioanei Simona Halep cea mai inalta distinctie a Patriarhiei Romane in cadrul unei ceremonii care a avut loc in Salonul Sfintilor Romani al Resedintei Patriarhale.

„Simona este pentru multi tineri astazi un simbol al harniciei, perseverentei si sperantei. Ne bucuram sa scoatem in evidenta ca toate realizarile domniei sale sunt expresia talentului cultivat prin efort sustinut, prin efort constant”, a spus Patriarhul Romaniei.

„Pe langa toate acestea insa, Biserica, draga Simona, pretuieste foarte mult faptul ca marturisiti in public prin semnul Sfintei Cruci credinta crestina ortodoxa si prin aceasta aratati ca reprezentati cu fidelitate poporul roman credincios, jertfelnic si talentat”.

„Va dorim ani multi, cu sanatate si bucurie si mult ajutor de la Dumnezeu!”, i-a urat Preafericirea Sa la oferirea Crucii Patriarhale.
 

Simona Halep: Sper sa-i inspir pe copii sa-mi calce pe urme!

„Totdeauna multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a oferit si pentru familia in care am crescut”, a afirmat Simona Halep.

„Ma bucur ca sunt romanca, ma bucur ca sunt pe acest pamant si sper sa bucur cat mai multi oameni si copii, sa-i inspir sa reuseasca si ei ceea ce-si doresc”.

„Slava Domnului si Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti!”, a incheiat campioana.

Pe langa Crucea Patriarhala, Simona Halep a primit de la Patriarhul Daniel o Biblie „Centenar”. La eveniment au fost prezenti atat parintii Simonei Halep si alti apropiati ai campioanei, cat si consilieri patriarhali, clerici, ostenitori ai Resedintei Patriarhale.

Tot astazi, Simona Halep va merge si la presedintele Klaus Iohannis, cel care o va decora cu Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de cavaler.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sediul agenției de presă Associated Press şi al postului Al Jazeera din Gaza, distruse de o rachetă
BRAT
Modifică setările cookies