Rezultat SOCANT la ATP 500 Viena | Novak Djokovic a fost eliminat in sferturi dupa cea mai drastica infrangere a carierei! 

Rezultat SOCANT la ATP 500 Viena | Novak Djokovic a fost eliminat in sferturi dupa cea mai drastica infrangere a carierei! 

Novak Djokovic a luat doar trei game-uri in meciul pierdut, scor 6-2, 6-1 in favoarea numarului 42 ATP, Lorenzo Sonego. 

Rezultat socant in sferturile turneului ATP 500 de la Viena, unde liderul ATP, Novak Djokovic a fost invins neverosimil in minimum de seturi de catre numarul 42 ATP, Lorenzo Sonego (25 de ani). 

A fost 6-2, 6-1 pentru tenismenul italian, care i-a administrat sarbului cea mai drastica infrangere a carierei. In niciun alt meci jucat in sistem 2/3, 'Nole' nu a mai semnat contraperformanta de a nu depasi borna de trei game-uri castigate. 

Djokovic a avut un procentaj modest pe primul serviciu, 55%, a castigat doar 30% din punctele jucate cu serviciul doi, iar trei puncte adjudecate consecutiv a reprezentat  cea mai lunga serie de succes a sa in meci. 

A fost ziua surprizelor in sferturi la Viena, unde Daniil Medvedev a fost invins de Kevin Anderson, 6-4, 7-6, campionul de la US Open, Dominic Thiem a fost intrecut de Andrey Rublev, 7-6, 6-2 iar Grigor Dimitrov a fost eliminat de Danny Evans, 7-6, 4-6, 6-3. 

In semifinalele programate sambata cu incepere de la ora 15:00, Lorenzo Sonego se va duela cu Danny Evans, respectiv Kevin Anderson cu Andrey Rublev. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

ANIMAȚIE GRAFICĂ. O mamă și doi copii au murit în tragedia din Bacău. Veniseră din Anglia în vacanță acasă, în România
BRAT
Modifică setările cookies