Tenis

Alize Cornet, dată jos din avionul cu care trebuia să ajungă la Cluj: "Credeam că le-am văzut pe toate"

În această săptămană are loc turneul Winners Open, singurul turneu WTA din România.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 02 August 2021, 18:03
Data actualizarii: Marti 03 August 2021, 01:04

Acesta se desfășoară la Cluj. Alize Cornet, locul 59 WTA, este una dintre participante. Aceasta a avut probleme mari înainte de turneu. A fost victima overbookingului (tehnică prin care companiile vând mai multe bilete decât capacitatea avionului, în ideea că sunt persoane care nu vor ajunge la zbor).

Aceasta acuză o companie celebră că a fost scoasă din avionul cu care trebuia să ajungă la Cluj, pentru turneu WTA 250. Aceasta a postat un mesaj pe Twitter prin care își anunță nemulțumirea:

  • Alize Cornet, dată jod din avionul cu care trebuia să ajungă la Cluj: Credeam că le-am văzut pe toate

"Deci, Lufthansa, din cauza overbooking-ului (n.r. prea multe bilete vândute), eu nu pot să merg la turneul meu din România până mâine, când e ziua tragerii la sorți. Cam ce ar trebui să fac eu acum? Credeam că le-am văzut pe toate în 20 de ani de călătorii...cu toate astea, niciodată n-am fost dată jos din avion #scandalos!"

Cornet este principala favorită a turneului de la Cluj. Cap de serie numărul doi este Andrea Petkovic, fost număr 9 mondial. Pe tabloul principal se găsesc 7 românce: Ana Bogdan, Irina Bara, Gabriela Ruse, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Patricia Țig  și Jaqueline Cristian.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies