Tenis

Nick Kyrgios a ieșit la rampă! A vorbit despre Djokovic, pe care îl conduce cu 2-0 la "directe"

Nick Kyrgios a anunțat azi de ce s-a retras de la turneul de la Sydney, cu o săptămână înainte de Australian Open.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 17:24
Data actualizarii: Luni 10 Ianuarie 2022, 17:50

"Am fost testat pozitiv pentru Covid-19, dar mă simt în formă bună acum şi nu am simptome. Dacă totul merge bine, ne vedem la Australian Open”, a scris Kyrgios într-o postare pe Instagram.

Rebelul tenisului, Nick Kyrgios, a atras atenția săptămâna trecută după ce i-a luat apărarea lui Novak Djokovic, liderul mondial care se află în centrul unui scandal imens în Australia. 

  • Nick Kyrgios

Kyrgios l-a învins în 2017 pe Nole, scor 6-6, 7-6, în turul 2 la Indian Wells, și cu 7-6, 7-5 în sferturi, tot în urmă cu cinci ani, la Acapulco.

Deși în trecut l-a tocat mărunt prin declarații pe sârb, jucător pe care îl conduce în meciurile directe (2-0), Kyrgios spus că Nole va ieși și mai puternic din situația apăsătoare de la Melbourne. "A trecut prin lucruri mai complicate decât să stea câteva zile în plus într-o cameră de hotel.

Cred că dacă era o persoană normală nu s-ar fi confruntat cu asta. Sper doar ca totul să se rezolve curând. Noi eram prieteni, ne antrenam împreună, dar ziariștii au scris articole care ne-a răcit relația de amiciție", a spus Kyrgios. 

  • În vârstă de 26 de ani, Nick Kyrgios a ajuns pe locul 114 ATP. Locul 13 (2016) e cel mai înalt pe care l-a atins în carieră.
  • 9,8 milioane de dolari a câștigat din tenis Kyrgios

Australian Open debutează pe 17 ianuarie. România are șase jucătoare pe tabloul principal, în timp ce la masculin țara noastră nu are vreun sportiv pe tabloul principal.

Modifică setările cookies