Novak Djokovic reactie Novak Djokovic Australian Open Novak Djokovic viza Australia Tenis

Prima reacție a lui Novak Djokovic, după ce a aflat că a pierdut în instanță

Novak Djokovic a făcut o scurtă declarație imediat după ce a aflat că a pierdut definitiv orice șansă de a rămâne în Australia. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 09:40
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 09:50

Judecătorii au decis unanim să nu revizuiască decizia Ministrului Imigrării, Alex Hawke de a anula viza sârbului Novak Djokovic.

La scurt timp după ce a aflat că va fi deportat și se află în imposibilitatea de a participa la Australian Open, Novak Djokovic a făcut o scurtă declarație, anunțând că va adăuga noi comentarii după ce își va acorda timp de odihnă. 

Novak Djokovic: „Acum putem să ne concentrăm la joc și pe turneul pe care îl iubesc.”

„Aș vrea să fac o scurtă declarație pentru a vorbi despre rezultatul audierii de astăzi. Îmi voi acorda timp să mă odihnesc și să mă recuperez, înainte de a face alte comentarii. Sunt foarte dezamăgit de modul în care s-a decis nerevizuirea deciziei de a-mi anula viza, lucru care înseamnă că nu pot rămâne în Australia ca să particip la Australian Open. 

Respect decizia Curții și voi coopera cu autoritățile responsabile în legătură cu plecarea mea din Australia. Mă simt inconfortabil, știind că focusul ultimelor săptămâni a fost asupra mea și sper că acum putem cu toții să ne concentrăm pe joc și pe turneul pe care îl iubesc.

Aș vrea să le urez tuturor jucătorilor, oficialilor de turneu, staff-ului, voluntarilor și fanilor gânduri bune pentru turneu. În final, aș vrea să mulțumesc familiei, prietenilor, echipei, suporterilor și compatrioților mei pentru sprijinul continuu. Ați fost o sursă grozavă de putere pentru mine,” a declarat Novak Djokovic imediat după ce a aflat decizia finală anunțată de judecători, informeaza Paul Sakkal din partea The Age. 

Modifică setările cookies