Novak Djokovic Novak Djokovic audiere Novak Djokovic Australian Open 2022 Novak Djokovic proces Tenis

Show pe străzile din Melbourne, chiar lângă tribunalul unde Djokovic este judecat! Ce au putut să facă sârbii 

Sârbii din Australia s-au reunit încă o dată pentru a-și arăta susținerea față de tenismenul favorit. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 08:11
Data actualizarii: Duminica 16 Ianuarie 2022, 09:37

UPDATE 08:57: Decizie unanimă din partea judecătorilor. Hotărârea luată de Ministrul Imigrării, Alex Hawke, va rămâne în picioare, prin urmare, Novak Djokovic urmează să fie deportat în Serbia și nu va putea participa la Australian Open 2022. 

În timp ce Curtea Federală Australiană a efectuat audierea finală a lui Novak Djokovic, pentru a stabili dacă dreptul de ședere a liderului ATP în Australia e legitim, sârbii din Melbourne au făcut din nou sărbătoare pe străzile orașului.

Sârbi stabiliți în Australia și fani localnici ai jucătorului sârb au ieșit în stradă, unde au fluturat steaguri ale statului sârb. Nu a durat mult timp până ce fanii lui „Nole” au pornit muzica folclorică sârbească și au încins o horă tocmai lângă clădirea tribunalului. 

„Ar trebui să îl susținem pe teren, nu la tribunal!” 

„Suntem din nou aici pentru el, deoarece tot ce se întâmplă e scandalos. Toată această nebunie ar fi trebuit să nu se întâmple. Nole e aici pentru a juca tenis și pentru a ne aduce nouă o bucurie”, a spus a spus Mina Zogovic, o susținătoare înfocată a lui Nole, prezentă atât la primul proces, cât și la cel de astăzi, notează GSP

„E epuizant! Ar trebui să îl susținem pe teren, nu în afara tribunalului,” a declarat un alt susținător înfocat al lui Novak Djokovic.

Australian Open 2022 debutează luni, 17 ianuarie, iar Novak Djokovic a fost inclus pe ordinea de joc a primei zile de concurs. Sârbul este programat să joace în ultima partidă fixată pe Arena Rod Laver împotriva conaționalului Miomir Kecmanovic. 

Modifică setările cookies