Serena Williams scandal serena williams finala us open 2018 serena williams naomi osaka finala us open 2018 US Open us open 2018 Tenis

Rasturnare de situatie! Decizia luata de organizatorii US Open in privinta arbitrului finalei US Open

Organizatorii US Open si-au revizuit atitudinea fata de arbitrul Carlos Ramos, arbitrul finalei din acest an.
 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Septembrie 2018, 08:42
Data actualizarii: Vineri 14 Septembrie 2018, 08:49

Daca in prima faza, organizatorii turneului american s-au situata de partea Serenei Williams in scandalul urias din finala US Open din acest an, Katrina Adams i-a cerut scuze portughezului Ramos. Predesedintele Federatiei de Tenis din Statele Unite ale Americii si Carlos Ramos s-au intalnit la tragerea la sorti a meciurilor de Cupa Davis dintre Croatia si SUA. Gestul facut de Adams vine la doar cateva zile dupa ce presa internationala a vorbit despre un posibil boicot al arbitrilor la meciurile Serenei Williams.

Serena Williams a iscat un scandal monstru in finala US Open contra lui Naomi Osaka si l-a acuzat pe arbitrul Carlos Ramos ca este sexist si ca a discriminat-o dupa ce acesta a penalizat-o cu un game ca urmare a iesirilor nervoase ale sportivei. Pe aceeasi linie s-a situat si comunicatul oficial emis de organizatorii US Open la cateva ore dupa incheierea finalei. Carlos Ramos nu a participat la festivitatea de premiere dupa acel moment.

Serena Williams a fost amendata cu 17.000 de dolari dupa aceste incidente.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!