Arbitrul de la finala US Open rupe tacerea! Ce spune despre conflictul MONSTRU cu Serena si ce meci surpriza arbitreaza in continuare

Arbitrul de la finala US Open rupe tacerea! Ce spune despre conflictul MONSTRU cu Serena si ce meci surpriza arbitreaza in continuare

Portughezul Carlos Ramos e in centrul unui scandal urias dupa finala US Open dintre Serena Williams si Naomi Osaka. 

Ramos a devenit inamicul principal al Serenei Williams, dupa ce vedeta americana a fost depunctata pentru coaching si comportament nesportiv. Trei penalizari a primit Serena de la Ramos, care a fost neclinitit in fata furiei Serenei. Aceasta l-a facut hot pe Ramos si l-a acuzat de sexism.

Ceea ce trebuia sa fie o sarbatoare la New York s-a transformat intr-o serie interminabila de huiduieli si fluieraturi, iar Carlos Ramos a fost scos de oficiali din arena inainte ca acesta sa participe la festivitatea de premiere.

Carlos Ramos spune ca nu exista arbitraj perfect si e convins ca aceasta perioada va trece.

"Sunt bine, avand in vedere circumstantele. Este o situatie obositoare, dar arbitrajul ‘ca la carte’ nu exista. Nu va faceti grija pentru mine”, a declarat acesta.

Americanii se vor intalni cu Ramos mai repede decat credeau. El a fost delegat la partida dintre Croatia si SUA din Cupa Davis, intre 14 si 16 septembrie, la Zadar. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Înșelăciunea legală prin care mai mulți bătrâni au ajuns să fie executați silit. Cum acționează escrocii
BRAT
Modifică setările cookies