VIDEO Revine Simona Halep în martie? Declarația marcantă făcută de Monica Niculescu

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 09:40
Data actualizarii: Miercuri 04 Ianuarie 2023, 09:43

Monica Niculescu speră să o revadă pe Simona Halep în circuitul WTA, începând cu a treia lună a anului. 

Colegă a Simonei Halep în echipa națională de Fed Cup, Monica Niculescu a făcut deplasarea către Australia, unde țintește un rezultat bun în proba de dublu feminin a Openului Australian (16-29 ianuarie). La 35 de ani, Monica Niculescu ocupă locul 53 în ierarhia WTA de dublu.

Înainte de plecarea către antipozi, Monica Niculescu a făcut o declarație care a reaprins speranțele fanilor tenisului românesc. Jucătoarea din Slatina crede în nevinovăția Simonei Halep și anticipează o revenire a sa în martie 2023, cu ocazia turneelor WTA 1000 la Indian Wells și Miami.  

Monica Niculescu: „Eu cred că e nevinovată și se va rezolva.”

„Sunt sigură că o să revină în curând, pentru că e nevinovată. Sper să o vedem cât mai repede! Când o văd pe teren? Sper că la Indian Wells și Miami. Eu cred că e nevinovată și se va rezolva. Va juca încă 2-3 ani, sunt sigură,” a declarat Monica Niculescu, înainte de zborul său către antipozi. 

„Mie îmi place foarte mult Australia. Oamenii sunt foarte relaxați, vremea este foarte bună. Sunt 36 de grade,” a adăugat Monica Niculescu, vorbind despre țara de destinație. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!