Tenis

Privirea la minge, nu în tribune! Iubita sud-africanului Lloyd Harris, Biance Van Zyl a „întrerupt” partida la US Open: toți au fost cu ochii pe ea 

Iubita tenismenului sud-african, Lloyd Harris, Biance Van Zyl a atras toate privirile la New York. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 09:43
Data actualizarii: Vineri 10 Septembrie 2021, 09:48

Sud-africanul Lloyd Harris traversează cel mai bun sezon al carierei sale. La 24 de ani, sportivul din Africa ocupă locul 46 mondial și se poate mândri cu o victorie obținută în dauna marelui Rafael Nadal în această vară. 

Eliminat în sferturile de finală ale Openului American de către Alexander Zverev, Lloyd Harris va face un salt de 15 poziții în clasamentul ATP, ajungând până pe locul 31 mondial începând de luni, 13 septembrie. 

Iubita sa, Biance Van Zyl a furat toate privirile în timpul ediției 2021 a Openului American. Prezentă în tribunele Arenei Arthur Ashe, camerele de filmat i-au surprins prezența spectaculoasă a femeii care îi face viața mai frumoasă urmașului lui Kevin Anderson în tenisul sud-african. 

Biance Van Zyl ar fi practicat tenisul în perioada junioratului, dar nu a devenit jucătoare profesionistă de tenis, notează First Sports, citat de Gazeta Sporturilor

CITESTE SI

Modifică setările cookies