Novak Djokovic Shuai Peng Shuai Peng disparitie Tenis WTA Turneul Campionilor Tenis

VIDEO Novak Djokovic urgentează soluționarea cazului Shuai Peng: „Susțin 100% decizia WTA de a rupe toate relațiile cu China!” 

Novak Djokovic susține ca ATP și WTA să nu mai organizeze niciun turneu în China până ce cazul lui Shuai Peng nu va fi soluționat. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 09:56
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 10:11

Calificat în semifinalele Turneului Campionilor, unde îl va înfrunta pe Alexander Zverev, Novak Djokovic este preocupat de starea fostei lidere WTA, Shuai Peng, în contextul în care aceasta a fost dată dispărută de 2 săptămâni. 

Liderul ATP susține întreruperea oricărei colaborări între ATP și WTA cu Asociația Chineză de Tenis, până în momentul în care cazul va fi soluționat. 

Novak Djokovic, singurul semifinalist al Turneului Campionilor, calificat fără set pierdut


„Tot ce vreau e ca noi să știm că Shuai Peng e în siguranță. Să sperăm că vom evita cea mai rea situația posibilă, iar totul va fi rezolvat cât de curând. Ce vreau să fac clar e că sprijin 100% poziția adoptată de WTA. 

Comunitatea de tenis trebuie să acționeze unit și cred că nu ar fi logic din partea noastră să continuăm să jucăm turnee în China, până ce această situație nu va fi rezolvată. E oribil ceea ce se întâmplă și susțin în totalitate ruptura oricărei relații cu China până ce toate lucrurile sunt lămurite,” a declarat Novak Djokovic la Torino, potrivit Punto de break

Novak Djokovic a încheiat faza grupelor Turneului Campionilor cu o victorie clară în fața britanicului Cameron Norrie, căruia i-a lăsat doar trei game-uri pe parcursul celor 68 de minute de joc. A fost 6-2, 6-1 pentru tenismenul sârb, care a câștigat grupa cu punctaj maxim și cu un setaveraj impecabil, 6-0. 

Programul semifinalelor Turneului Campionilor

  • 15:00 - Daniil Medvedev (2 ATP)  vs. Casper Ruud (8 ATP)
  • 22:00 - Novak Djokovic (1 ATP) vs. Alexander Zverev (3 ATP)
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!