Australian Open 2022, turneul vaccinaților! Mesajul directorului pentru Novak Djokovic: „Ne așteptăm să vină”

Australian Open 2022 Craig Tiley director Australian Open Novak Djokovic Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Sambata 20 Noiembrie 2021, 10:05

Australian Open 2022 va fi turneul de mare șlem al vaccinaților. Nicio excepție nu va fi făcută, informează organizatorii. 

Australian Open 2022 va fi turneul vaccinaților. Decizia oficială a fost luată de autorități în data de 19 noiembrie, iar directorul competiției, Craig Tiley a confirmat anunțul. 

Organizatorii vor avea libertatea de a vinde toate biletele pentru ediția 2022 a Openului Australian, spre deosebire de turneul anterior, când doar fazele superioare ale întrecerii au beneficiat de un public numeros. 

Craig Tiley: „Novak Djokovic știe că trebuie să fie vaccinat ca să poată juca.”


„Cea mai mare veste e că vom putea găzdui arene umplute la capacitate de 100%. Rafael Nadal, Serena Williams și Naomi Osaka vor fi aici, iar lista continuă. Intenția noastră e să aducem Australia laolaltă. Ne așteptăm ca Novak Djokovic să vină. El a spus că tema vaccinării e privată pentru el, dar ne-a spus întotdeauna că Australian Open e evenimentul care îl împinge mai departe,” a declarat directorul turneului, Craig Tiley pentru The Today Show. 

Nicio excepție nu va fi făcută la Australian Open 2022, informează autoritățile australiene, care vor înlătura și obligativitatea purtării măștii în interiorul complexului din Melbourne Park. 

Pentru a le ajuta pe jucătoarele nevaccinate să se pregătească de Australian Open, site-ul oficial al WTA a publicat un tabel care le indică acestora data finală până la care trebuie să se vaccineze pentru a putea participa la primul turneu de mare șlem al anului viitor, fixat pentru perioada 17-30 ianuarie. 

Novak Djokovic este cel mai titrat tenismen din istoria Australian Open, cu 9 titluri în palmares, dintre care 3, adjudecate în ultimii trei ani. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!