Rica Raducanu Daniel Niculae Rapid Meciurile etapei

Rică Răducanu, în conflict cu Daniel Niculae: ”M-am enervat, nu răspunde la telefon”

Rică Răducanu s-a supărat pe Daniel Niculae.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 20 Septembrie 2021, 23:18
Data actualizarii: Marti 21 Septembrie 2021, 00:00

Fostul mare portar este dezamăgit că președintele Rapidului nu îi mai răspunde la telefon. Răducanu și-ar dori să lucreze la Rapid, însă nu înțelege atitudinea lui Niculae.

„Știe că e numărul meu, dar nu răspunde. Cred că multora nu le răspunde. Am vrut să-l întreb ce face. De mult nu l-am mai văzut pe Nico, m-am uitat la televizor la meciuri. Eram la CSM, m-au scos la pensie și mi-a spus Gabi Szabo să merg la Rapid. 

M-am și enervat, să mă bage cineva în seamă. N-am trăit cu bani mulți, am avut lefurile pe care le aveam. Nu-mi trebuie abonament, eu am față comercială. Niciodată nu mi-a cerut nimeni nimic”, a spus Rică Răducanu, pentru ProSport.

Rapid poate reveni în Giulești

Adrian Ceafalan, directorul CNI, a dezvăluit că a primit o înștiințare de la constructorul arenei din Giulești, prin care a fost anunțat că au fost finalizate lucrările de renovare.

Practic, în momentul de față nu mai sunt de îndeplinit unele chestiuni tehnice: recepția stadionului, după care urmează obținerea avizelor de funcționare.

Potrivit lui Adrian Ceafalan, acest lucru poate dura până la o lună de zile, ceea ce înseamnă că în startul lunii noiembrie, Rapid ar putea juca pe noul stadion.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies