Carlos Alcaraz Carlos Alcaraz iubita Maria Gimenez Tenis ATP Tenis

GALERIE FOTO Motivul din spatele succesului uriaș? Cum arată presupusa iubită a lui Carlos Alcaraz, cel mai tânăr număr 1 ATP din istorie

Presa internațională speculează pe marginea relației amoroase dintre Carlos Alcaraz și Maria Gimenez. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 16:30
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 16:13

Carlos Alcaraz (19 ani, 1 ATP) nu a împlinit 20 de ani, dar a reușit să devină campion de Grand Slam, cel mai tânăr număr 1 ATP din istorie, dar și cel mai precoce jucător care încheie un sezon ca lider, în circuitul de elită al tenisului masculin.

Presa internațională a speculat că parte din succesul tânărului tenismen iberic i se datorează Mariei Gimenez, cu care Carlos Alcaraz ar întreține o relație amoroasă de lungă durată. 

Carlos Alcaraz, cel mai tânăr tenismen din istorie care încheie un sezon pe prima poziție a ierarhiei mondiale

În timp ce Maria Gimenez încearcă să își facă apariția în circuitul WTA, Carlos Alcaraz se pregătește de un sezon 2023 în care toată lumea se va strădui să îl învingă și să îi anihileze plusul de încredere apropiat pe durata sezonului tocmai încheiat. 

Maria Gimenez și Carlos Alcaraz se antrenează la același club de tenis din Murcia, dar nu s-au afișat prea des în public, afară de câteva imagini publicate pe Instastory. 

Anumite voci au tras concluzia că Alcaraz nu se află într-o relație cu Maria Gimenez, după ce numărul 1 ATP i-a lăsat un comentariu interpretabil Paulei Badosa, în care o complimenta pentru aspectul său fizic, într-o poză publicată de spanioloaică din Insulele Maldive. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!