Paula Badosa Carlos Alcaraz Paula Badosa hot Tenis WTA sexy Tenis

GALERIE FOTO Paula Badosa l-a făcut pe Carlos Alcaraz să uite de tenis: ce mesaj a primit din partea liderului ATP după ce a pozat sexy

Paula Badosa a încins platforma Instagram după o imagine sexy publicată pe contul său oficial. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 19:45
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 19:49

Paula Badosa nu lasă timpul să treacă fără folos în extra-sezon. Sportiva din Spania în vârstă de 25 de ani a încheiat stagiunea pe locul 13 în ierarhia mondială, motiv pentru care a hotărât să petreacă un concediu prelungit în Insulele Maldive, alături de iubitul său, fotomodelul Juan Betancourt, originar din Cuba. 

Imaginile incredibile publicate de spanioloaică pe Instagram nu doar că au strâns peste 69,000 de aprecieri în șase ore de la momentul postării, dar l-au intrigat puternic pe Carlos Alcaraz, cel mai tânăr număr 1 ATP din istorie. 

Imaginile provocatoare postate de Paula Badosa au ajuns la sute de mii de persoane pe Instagram

Conaționalul Paulei Badosa nu s-a abținut să nu-i lase un comentariu, Carlos Alcaraz (19 ani) transmițându-i Paulei Badosa (25 de ani) că este fascinat de frumusețea acesteia. „Ce bine ești!”, a fost modul în care „Carlitos” s-a exprimat, fără să primească însă o replică din partea colegei din circuitul WTA. 

Paula Badosa e condusă cu 2-0 de Simona Halep la meciurile directe, jucătoarea din România depășind-o pe spanioloaică de două ori în acest an, atât pe zgura de la Madrid, cât și în optimile de finală ale turneului de la Wimbledon. 

Modifică setările cookies